Lifter gloss från Maybelline plumpar utan att bli plump

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Lifter gloss är senaste läppglans tillskottet från Maybelline. Det plumpar så otroligt fint utan att bli plump. Jag älskar för övrigt ordet plump, det är ju inte bara ett kortspel utan också en rolig synonym till ohyfsad.

Lifter gloss är ett fuktgivande lipgloss som är berikat med hyaluronsyra för att hålla dina läppar återfuktade under hela dagen. De ska också göra läpparna mjuka och ge ett ”fylligare” uttryck. Jag gillar egentligen inte plumpade lipgloss eller läppstift, de sticks! Hatar när det gör ont eller när man nästan känner som att det brinner på läpparna. Det är nog den värsta känslan, men den får jag inte alls här.

Det är en lätt plumpande, nästan lite, lite stickande känsla men absolut inget som gör ont. Jag skulle jämföra känslan som när du lägger på läppbalsamet Carmex, fast det är nästan värre.

Lifter gloss har i Sverige lanserats i 10 nyanser och jag har fått testa 8 av dom. Här ser ni de i solljus, de är alla lätt skimriga men ändå skira i sin färg.

Något jag älskar med dessa förutom den snälla och lätta plumping känslan är applikatorn och förpackningen. Det känns SÅ 2021 och snyggt för att vara budget. Applikatorn är modell större vilket gör att du enkelt utan direkt precision kan köra ett svep på vardera läpp.

Läs också:  Ny volymborste från GHD som jag inte kan hantera

Det är också ett bra stopp i förpackningen så du får med dig lagom mycket produkt på applikatorn, vilket gör att den inte blir kladdig.

Det var svårt att välja ut tre favoriter, men jag dessa är de jag använt allra mest. Nyansen Chrystal är nog min absoluta favorit!

Chrystal är en brons-nyans med mini mini glitter i sig och som är en perfekt brun-glitter nyans till vardags för mig. En nude nyans som jag bara kan kasta på mig i farten och som håller många timmar på jobbet. 

Glossen är inte alls klibbiga, speciellt då du inte får med dig för mycket produkt på applikatorn. Visst måste de åter appliceras efter mat och dryck men vilket gloss behöver man inte göra det med?!

Sammanfattningsvis är jag allt annat än besviken. Bra startskott på läppglans släppen inför 2021!

Priset? 5,4ml/ 115kr | Betyg 5 av 5

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa