Veckans recap #85 – Februari favoriter

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

 

Februari har varit en månad då jag testat oerhört mycket bra makeup och även hudvård. För att inlägget inte skulle bli en halv dag lång har jag sållat hårt. De som återstår som favoriter i detta inlägget är de produkter som antingen gjort störst skillnad eller de som blivit använda mest.

Gimme Brow från Benefit har gett mig så fylliga bryn som jag alltid önskat. Behöver brynen lite frisering funkar den även till det. (inlägg här)

MUFE Ink liner har fått mig att vinga eyeliner åtminstone 5 av 7 dagar i veckan. Alltså, det är gjort på 2 minuter på båda ögonen. Torkar snabbt och sitter berget. (inlägg här)

Benefit Roller Lash är mascaran som håller böjen trots att den inte är märkt vattenfast. Jag behöver inte använda vattenfast mascara eller slita sönder fransarna när sminket ska av på kvällen. Med flera lager Roller Lash får jag även riktigt mycket volym. (inlägg här)

Urban Decays samarbete med Gwen Stefani när det kommer till läppstift är något av det bästa och snyggaste jag ägt i läppstiftsväg. Firebird, Rock Steady och Wonderland är de som fick flytta hem till mig. (inlägg här)

Filorga Detox Body Treatment står ut med sin cocktail av AHA syra, hyaluronsyra och shea smör. Att den stora flaskan snart är slut är ett mycket bra betyg, då jag har ett stort gäng kroppsprodukter som fint fått vänta på sin tur. Huden känns återfuktad, jämn i strukturen och len. (inlägg här)

Läs också:  3 är en trend - Läppoljor

Akademikliniken Pure Triple Peel är den flexibla peelingen som peelar mekanisk, med syra och enzymer. Den kan användas på olika sätt beroende på hudtyp vilket gjort att jag kunnat använda den 3 ggr/vecka. Resultatet är omedelbart och huden blir jämnare och finare för varje gång. (inlägg här)

Det var mina favoriter under februari. Har du fått någon/några nya favoriter som är svåra att låta bli att använda?

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa