Ett första intryck av IDA WARG nya schampo

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jo men nu är de såhär att jag har testat 1 av 3 nya serier av IDA WARG nya schampo och balsam. Jag kommer att testa de andra nya serierna också men ni kör vi liksom ett första intryck av den ensamma serien som jag testat. Den heter PRO Growth och som du kanske förstår så kommer jag inte kunna bedöma någonting som har med hårväxt att göra efter en användning.

IDA WARG

Låt mig också förtydliga att de fortfarande är helt omöjligt att hinna fota bilder i bra ljus.

Alltså nu snackar vi Ida!! Efter första användningen av denna serien är jag frälst. Kan som sagt inte uttala mig om vad den lovar när de kommer till tjockare hår, friskare hårbotten och att det ska stimulera hårbotten. Däremot så kan jag säga att det rengör håret väldigt bra utan att kännas för hårt eller skarpt. Balsamet känns återfuktande och jag körde ner de i hårbotten och min hårbotten kändes återfuktad efter duschen utan att håret känns de minsta fett eller tungt.

Förpackningarna är snygga men de är alla förpackningarna i hårserierna. Däremot så drogs mina ögon extra mycket till denna färgen för att den fick mig att tänka på våren. Om vi ska prata om doften så den ren magi.

Läs också:  Blod i ansiktet eller är de bara syra?

Mild men lyxig och för tankarna direkt till ett spa utan att dofta ”ekologisk”. Japp, ekologiska ”naturliga” produkter har en specifik doft som jag HATAR. Dofterna i denna är eucalyptus, citrus och rosmarin. Så trevligt och min favorit doft av alla schampon och balsam som IDA WARG någonsin gjort.

Alla produkterna är veganska!

Rakt upp och ner så är mitt första intryck av denna hårserien helt orolig. Om den dessutom kan förbättra min hårbottens hälsa och få mitt hår att växa mer så hade jag inte kunnat va mer nöjd men de återstår attse.

250ml/ 199:- styck

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa