The Dream Team (Laura, La Prairie och bareMinerals)

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Under sommaren har The Dream Team som jag kallar dem använts flitigt. Det är en mix av tre produkter som agerat dagkräm, solskydd och bas i ett. Jag kan börja med att det är en snordyr bas som för många förmodligen blir overkill, men jag har haft produkterna hemma så varför inte? Laura Mercier + La Prairie + bareMinerals = SANT

The dream team

Några blir kanske besvikna för att recensionen på La Prairie Cellular Swiss Ice Crystal Transforming Cream SPF 30 inte kommer nu. Då jag har använt krämen ensam allt för sporadisk kan jag inte uttala mig om en färgad dagkräm till över 1800:-  just nu. Nyansen jag valde i våras har helt enkelt varit för ljus för mig under sommaren, därför denna cocktail av produkter för att få den att fungera bättre nyansmässigt. Jag har nyans No 20 Nude i denna.

The dream team

The Dream Team Mix:

Jag har alltså blandat Laura Mercier Tinted Moisturizer Illuminating SPF 20 med La Prairie Cellular Swiss Ice Crystal Transforming Cream SPF 30 med bareMinerals bareSkin Sheer Sun för att få en lystrig bas med önskad djup i nyansen.

Laura Mercier Tinted Moisturizer Illuminating SPF 20: är en lätt färgad dagkräm med mycket lyster. Själv skulle jag inte kunna använda denna ensam, men att blanda ut mattare foundations är den perfekt till. Den kan även användas ovanpå basen som highligter där man vill ha lite extra lyster.

Läs också:  Miss Tutii TutiiMask

La Prairie Cellular Swiss Ice Crystal Transforming Cream SPF 30: är sjukt dyr och lyxig. Den doftar mycket, så för den doftkänsliga går den bort. Då den ingrediensmässigt är en produkt som jobbar på mogen hy och rynkor måste den testas ordentligt en längre period innan den kan recenseras. Ska jag säga något om hur basen blir är den snygg, riktigt snygg. INCI på denna produkt är nästan en hel bok, så jag måste sätta mig lite bättre in i vad den innehåller för godsaker som kan gör den värt så mycket pengar. Jag återkommer, jag lovar.

bareMinerals bareSkin Sheer Sun: är bronsern som gått varm här hemma sedan den lanserades. Det är knappast någon hemlighet att jag gillar flexibla produkter där jag bestämmer doseringen själv och anpassa dem till hur jag vill ha det. Denna är supersnygg både när den blandas i andra produkter eller om den läggs ovanpå foundation som en vanlig bronser.

The dream team

Färdigmixad skön lysterblandning på handen!

Så här ser det ut på huden.

Som sagt, recension kommer senare när det kommer till La Prairie Cellular Swiss Ice Crystal Transforming Cream SPF 30.

Har du testat några av produkterna i inlägget? Har du ett eget häxbrygg du kokar ihop, eller gillar du bäst att använda produkterna som de är?

Läs också:  3 solskydd med inbyggd hudvård från Dermalogica, Zo Skin Health och Colorscience
0 0 röster
Betyg på inlägget
8 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Eva S

Jag blir torr av sheer sun! Funkar inte alls för mig!
Min specialblandning som jag använder till natten är:
Transderma M
Sisleya essential lotion.
Carita 14 mask
Denna mix av svindyra men fantastiskt bra produkter fixar min torra känsliga hud så jag faktiskt ser utvilad och fräsch ut direkt på morgonen 🙂
Blir helt chockad ibland, så bra är det! Masken smörjer jag bara lätt som en kräm i sista steget.

Anna

Ska bli spännande att få full recension på La Prairie.
Jag älskar BareMinerals sheer sun bronser. Har blandat den med PTR `s cc cream och det har blivit så fint. Även blandat PTR krämen med isadora strobing fluid highlighter i warm glow. Har varit nöjd med lystern som de båda blandningar har gett 🙂

Erika

Hej Hilde.

Har du erfarenhet av Linda Mehrens F1 borste? är den värd pengarna?

En annan fråga: har du bra tips på bronzer borste (bare minerals ready bronzer ska den vara till) som är bra? Inte bare minerals för dom släpper så mycket hår. Vilket är dit bästa tips? (Gärna från de som finns att köpa på SC då jag har presentkort dit hihi :))

Tack på förhand!

SC-fanet

Jag har bara testat La Pairer och blivit galet nöjd med finishen, men färgerna funkar inte på mig och blir den för ljus ser man pigmenten lägga sig i porerna på näsan! Jag testade 30 beige igår och den var för mörk! Dock lade den inte sig i porerna och täckte bättre än 20 nude. Så det blir att köpa spf50 istället och köra på min kära Tom Ford (som släpper en ny foundation i höst). Kanske 20 nude blir toppen senare på året eller 10 på vintern! Jag har väldigt känslig näsa, måste varit hund i ett tidigare liv,… Läs mer »

Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x