Joico – K-PAK Reconstructing Deep-Penetrating Treatment

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Magiskt mjukgörande inpackning för skadat hår

Joico K-PAK Reconstructing Deep-Penetrating Treatment är en inpackning i behändigt format som omedelbart ska hjälpa håret att repareras och återhämta sig från slitsamma behandlingar. Den innehåller proteiner som verkar återuppbyggande och produkten ska vara en testvinnare. På bara 5 minuter i fuktigt hår ska den göra gott för håret. 

Jag har testat denna produkt i mitt torra, lockiga och minst sagt svårtämjda hår. 

Produkten är en del i hela Reconstructing-serien från Joico. Mitt hår får genomgå en del behandlingar under året och är ofta slitet. Aminosyror och keratin i en härlig kompott ska återuppbygga de slitna hårstråna och ge ett vackert och friskt hår och allra helst utan en kluven topp i sikte. Joico K-PAK Reconstructing Deep-Penetrating Treatment  ska som om inte det vore nog, även förbättra hårets elasticitet.

Jag har använt denna 1-2 gånger i veckan och kan utan att tveka säga att mitt hår definitivt har genomgått en förvandling.

Håret är mycket starkare och blir så mjukt efter behandling. Produkten har en lite söt doft som är angenäm, kanske lite för söt för min smak, och den känns omfamnande och varm i sin framtoning. Jag personligen hade gärna sett en fräschare och piggare doft. Tuben är i plast med ett klassiskt snäpplock, som gör produkten lättanvänd och du kan verkligen få ut all produkt ur förpackningen. Framförallt är det ändå resultatet som räknas och mitt hår mår mycket bättre än innan. Särskilt i kombination med de övriga produkterna ur serien. Jag har använt inpackningen efter att ha tvättat håret med shampoo och balsam, jag har även testat med produkter i samma serie, och tycker att denna produkt står sig väl på egna ben men det ger ändå en extra skjuts när det kommer till effekt när man använder det i kombination med shampot och balsamet. Joico K-PAK Reconstructing Deep-Penetrating Treatment är en toppenprodukt för den med skadat och kemiskt behandlat hår.

Den gör underverk men kommer med en hög prislapp.

Priset gör att produkten inte når hela vägen till en femma i betyg.  

Innehåller 150 ml. 

Information

RIKTPRIS: 399 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Lyx
Varumärke: Joico

Mest lästa