10 anledningar att älska Maybelline Brow Fast Sculpt

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Är Brow Fast Sculpt världens bästa brynprodukt?

Maybelline Brow Fast Sculpt, 99 kr/2,8 ml, finns i tre färger: taupe, brun och transparent.

 

Ja, det kan den faktiskt vara.

Fotograf Emily Dahl har på uppdrag av mig testat nyheten Maybelline Brow Fast Sculpt. Hon är van ögonbrynsprodukttestare. Emily beskriver sina bryn som genetiskt tunna och smala. Hon har ljusa bryn med långa, men klassiskt skandinaviskt tunna, hårstrån. Brynen växer också ojämnt.

”Mina bryn är tjocka mot näsan och tunna i änden, som man tänker att bryn ska vara, men i mitt fall har jag också en glipa i behåringen mitt i brynet. Där får jag något som ser ut som ett hål.”

Eftersom hon jobbar som fotograf har hon ofta en kamera tryckt på halva brynet, så brynmakeupen försvinner under dagen. Hon har tidigare bland annat testat Benefit Gimme Brow+ Brow Gel, Precisely, My Brow Pencil, BrowVo! conditioning primer och Ka-brow! Ögonbrynsgel. Hon har även testat Nyx Professional Micro Brow Pencil och Tinted Brow Mascara, samt Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade och Brow Wiz. Ingen av dem format brynen som hon vill och ingen sitter kvar hela dagen.

 

10 skäl till att Maybelline Brow Fast Sculpt är ny brynfavorit:

 

1. Snabb applicering

Duoborstens två olika sidor gör det möjligt att kvickt sprida färgen. Du behöver inte skulptera brynen med borsten utan kan bara stryka över färgen.

Läs också:  FOTD med Maybelline och Anastasia

 

2. Bygger struktur

Brynhåren blir tjockare, ungefär som om du hade använt en volymmascara. Det bidrar till att brynen uppfattas som fluffigare.

 
3. Formar

Maybelline Brow Fast Sculpt har en gelstruktur (vilket slås fast av orden ”gel mascara” på tuben). Vid applicering känns alltså produkten våt och torkar sedan. Efter det ligger brynen på plats. 

 

4. Valmöjligheter

Du kan välja att antingen lägga färg endast på brynhåren eller på håren samt huden. Emily har långa och många strån så hon behöver bara färg på dem, medan andra med glesare bryn kan vilja ha färg även under håren. Emily säger att hon aldrig har tidigare varit med om att en brynmascara kan lägga sig på endast håren.

 

5. Spänstiga strån

Trots att brynen sitter kvar där du har lagt dem, är håren fortsatt böjliga och naturliga i känslan.

 

6. Naturlig look

Efter uppfluffning ser brynen helt naturliga ut. Brynmascaran förstärker de egna brynens färg.

”My hair but better”, säger Emily.

Emily säger att hon aldrig har haft så naturlig påapplicerad engångsfärg tidigare. Fram till nu har hon endast kunnat få samma naturliga resultat genom att färga ögonbrynen.

 

7. Tillräcklig i sig själv

Emily har alltid använt fler än en brynprodukt samtidigt för att få fylliga bryn. Nu räcker det med endast en.

Läs också:  Veckans recap #123 - 7 empties

 

8. Fyller av sig själv igen hål i behåringen

Borsten plockar upp håren – ALLA hår, även de fina tunna fjunen i ögonbrynets ”hål”. Därmed fylls hålet igen.

 

9. Färgen och formen håller över dagen.

Bland den som jobbar med Emily är det ett stående skämt att hon har ett och ett halvt ögonbryn. Förutom att kameran nöter bort en ögonbrynshalva, utmanas brynen dessutom av lugg och mössa. Men med Maybelline Brow Fast Sculpt är inte det längre ett problem!

”För luggbärare är detta en jättebra brynprodukt”, säger Emily.

 

10. Priset

Maybelline Brow Fast Sculpt Gel Mascara kostar 99 kr.

 

Maybelline Brow Fast Sculpt finns i fem färger, varav en transparent. Den kommer i butik i februari och finns i vissa webbutiker redan nu.

 

In English: This new brow mascara is surprisingly good.

5 8 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Beautiful Psycho

Ett annat bra tips är Nyx brynmascara som är den bästa jag har testat 🙂

Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x