Pixi Beauty – Rose Caviar Essence

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Toppenserum som återfuktar, lugnar och ger lyster

Då var det dags för Pixi Beauty Rose Caviar Essence att visa vad den går för. Pixi Beauty är ett väldigt populärt märke som är känt för produkter som ska ge huden bra glow. Även det här serumet utlovar just det, lyster.

Jag som testar är 27 år gammal med torr hud som lätt blir röd vid värme eller kyla.

Min hud är känslig och reagerar på produkter som inte är skonsamma mot huden. Jag använder mycket återfuktande produkter och älskar produkter som ger lyster. 

Pixi Beauty Rose Caviar Essence kommer i en lätt genomskinlig rosa plasttub, på 45 ml. med skruvlock.

Serumet har en tunn gelformula med små rosa rosblad i. Konsistensen känns väldigt lätt på huden, nästan som vatten.

Pixi Beauty Rose Caviar Essence lovar både lyster och fukt i en viktlös formula. Viktlös formula tycker jag absolut att den har då den känns fjäderlätt när man applicerar den på huden. På förpackningen skriver dem att man ska klappa in produkten i huden och att den då ska smälta in. Jag tycker inte riktigt det fungerar. När man klappar in den i huden ligger rosbladen kvar som rosa fläckar på huden men om man klappar och masserar in produkten smälter den enkelt in i huden utan problem.

Jag känner mig direkt återfuktad och får lyster. 

Jag har använt Pixi Beauty Rose Caviar Essence tillsammans med de produkter jag brukar använda för att verkligen se om det gör någon skillnad. Jag har använt serumet både morgon och kväll, efter rengöring och toner som dem vill att man ska göra. Jag märkte redan första dagen att min hud gillade denna produkt. Den är återfuktande och lugnar huden bra, vilket kan ha att göra med de flera antioxidanterna i ingredienslistan. Det jag även märkte tidigt i mitt testande var att den inte är särskilt dryg.

Det behövs mycket produkt vid varje applicering för att det ska räcka till hela ansiktet och dekolletaget.

För mig räcker tuben nästan precis en månad vilket jag kan känna är ganska lite. Men det ska också påpekas att det är det enda negativa med denna produkt. Jag tycker absolut att det här serumet håller vad den lovar. Den ger glow, den ger fukt och lugnar huden. Därav får den en fyra i betyg av mig. 

Information

RIKTPRIS: 399 kr

Mest lästa