L’Oréal Paris – Age Perfect Anti-Feathering Lip Liner 299 Pearl Brick

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

"Jag kan dricka många koppar kaffe innan pennan behövs bättras på"

Jag har testat L’Oréal Paris Age Perfect Anti-Feathering Lip Liner, en läppenna som beskrivs hålla läppstiftet på plats hela dagen, och förhindra att det flyter ut. Pennan har en mjuk pennspets som gör appliceringen jämn. Den ska inte fasta i fina linjer eller rynkor i läppområdet.

L’Oréal Paris Age Perfect Anti-Feathering Lip Liner finns i sju olika färger, inklusive en transparent variant. Nyanserna matchar läppstiften i Age Perfect-serien. Jag har testat nr 299 Pearl Brick, som jag skulle beskriva som en röd färg åt det rostiga hållet. För vissa kan det säkert vara en vardagsnyans, men för mig känns den lite mer festlig.

Jag använder varken läppenna eller läppstift till vardags, och har hittills i mitt 29-åriga liv haft svårt att hitta nyanser som jag känner mig bekväm i. I min lilla läppstoftsgarderob finns ingen nyans som passar riktigt bra ihop med 229 Pearl Brick, så jag bestämmer mig för att applicera läppennan på hela läppen, inte bara fylla i konturerna.

Mina läppar är ofta torra, framförallt nu på vintern. Jag undviker gärna att använda produkter som inte uttalat återfuktar läpparna. Mina tidigare erfarenheter av läppennor som appliceras på hela läppen är att dom torra partierna blir väldigt synliga. Att applicera L’Oréal Paris Age Perfect Anti-Feathering Lip Liner på hela läppen var ett bra beslut. Jag upplever att mina läppar varken känns eller ser torra ut. Den mjuka konsistensen gör läppennan behaglig att ha på sig, utan att läpparna känns torra och strama. Läppennan är mjuk och lätt att få jämn. Dessutom lagom matt på ett snyggt sätt. Hållbarheten på läppennan är bra – jag kan dricka många koppar kaffe innan pennan behövs bättras på igen. L’Oréal Paris Age Perfect Anti-Feathering Lip Liner är välpigmenterad, och färgen sitter kvar även när jag applicerar ett läppglans ovanpå.

Jag upplever inte att L’Oréal Paris Age Perfect Anti-Feathering Lip Liner sticker ut på något sätt. Det är en bra läppenna, som är mjuk att applicera och sitter bra. Jag uppskattar att läpparna inte känns, eller ser torra ut, och att läppennan är enkel att vässa.

Om det är en sådan penna du letar efter så hittar du den här!

Information

RIKTPRIS: 89 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Budget
Makeup: Läppenna
Varumärke: L'Oréal Paris

Mest lästa