Proclé – Hand Cream Slottet Fling

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Söt handkräm med korttidseffekt

Vid 56-års ålder och en pågående pandemi så har mina händer tvättats en orimlig mängd gånger och som de flesta andras händer så har de tagit stryk. Både av år av slitage men just nu av tvåminuters-tvättande och alkogel många gånger om dagen. Men det finns det ju bot för! Jag har därför plöjt igenom en mängd olika handkrämer det senaste halvåret (tidigare var handkräm mer nåt som åkte på ibland när jag snubblade över en tub).

Jag har använt Proclé Hand Cream Slottet Fling som innehåller mandelolja och kokosolja.

Den sägs vara fuktgivande och det är den också. Jag får ingen fet hinna på händerna när jag har smörjt in mig, utan krämen glider direkt in i huden. Den återfuktar bra men jag märker ingen långvarig effekt utan behöver smörja på ofta.

Jag skulle sortera in den under det lättare artilleriet som jag använder flera gånger dagtid, över natten kan en kraftigare som även reparerar behövas. Proclés söta tub fungerar utmärkt på dagen och nu när vintern kommer så behöver man inte vänta på att krämen ska tas upp av huden utan man kan smörja in och sen ta på sig handskarna eller vantarna direkt.

Jag är svag för stilren design och den här tuben är snyggt blekrosa. Doften på Proclé Hand Cream Slottet Fling är ljuvlig och den är diskret så behöver inte oroa sig för att den ska krocka med dagens parfym. Doften ger en härlig känsla av lyx. Jag kommer på mig själv med att sitta sniffa på tassarna flera gånger om dagen. 

Proclé Hand Cream Slottet Fling har ett bra pris och finns i två storlekar 75 ml (99 kr) och en mindre tub på 30 ml (59 kr) som är perfekt att ha med i väskan eller fickan för en snabb insmörjning. 

Information

RIKTPRIS: 69 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Budget
Hudvård: Handkräm
Naglar: Handkräm
Varumärke: Proclé

Mest lästa