Toppentips på morgonmist utan doft

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Sedan fredagens inlägg om mist med doft har jag fått så många bra tips på doftfri morgonmist. En del har jag hört talas om eller till och med testat, medan andra förslag var helt nya. 

Många tips är från apoteksmärken, som franska Avène Thermal Spring Water, Caudalie Grape Water och La Roche-Posay Toleriane Ultra 8. Svenska ACO har sin Rescue Mist, som jag också påmindes om. Även K-beauty som HYGGEE All-In-One Mist och Klairs Fundamental Ampoule Mist förekom bland tipsen.

HYGGEE All-In-One Mist hade jag glömt bort – men det är ju ett toppentips!

Sedan tipsades jag om att Dermalogica har många doftfria mister – och jag undrar om jag inte har en Dermalogica Multi Active Toner vid min arbetsplats. Jag ska titta efter det första jag gör imorgon, för den passar bättre hemma på morgonen än vid skrivbordet på arbetet.

Söndagsmasken 15 november kommer från amerikanska Fresh.

Helgen har varit strålande vacker här i Malmö. Både igår och idag har det blivit långpromenader i solen, vilket känns i ansiktet ikväll. Söndagsmasken får därför bli en av mina senaste upptäckter, Freshs härliga nattmask i tvåstegsmodell. Fresh Rose Deep Hydration Sleeping Mask är lugnande och väldigt återfuktande. De två stegen består av en fuktgel som appliceras som ett serum och därefter en vattenmask som låser in fukten. Ansiktet blir återfuktat av hyaluronsyra och lugnat av ros. Masken känns väldigt lätt och svalkande, men är samtidigt ordentligt vårdande.

Läs också:  Flera anledningar till att använda schampoborsten

Förhoppningsvis är min hud lika lugn och plumpad imorgon bitti som den brukar bli av Freshs rosmask. Jag har ju ingen lugnande fuktmist att ta till, men jag hoppas jag minns rätt angående den vita Dermalogica-flaskan.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa