Interstellar 2.0 från Linda Hallberg Cosmetics

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Interstellar 2.0 kan det bli bättre.? Jag blev eld och lågor när dessa kom ut och kände att jag villhöver dessa så mycket.

Det är inte super ofta som jag känner det där starka behovet av att verkligen vilja ha något, men detta är ett undantag. 

Interstellar- Supernova och Multichrome.

Kunde absolut inte hålla mig i från dessa underbara färger. Jag var bara tvungen att ha dom! Jag har den första som Linda Hallberg Cosmetics gjorde och den heter bara Interstellar och är en underbart guldig färg. 

Tycker den är så underbart bra så jag kände att jag var bara tvungen att ha dessa när dom kom ut. Kan uppleva att priset är ganska högt så jag kan förstå att man väljer andra alternativ då bara ett kostar 349 kr. 

Interstellar- Basen eller den sista touchen till din makeup. 

Nu finns som sagt var två nya färger: Interstellar- Multichrome samt Interstellar- Supernova. Jag har inte testat en sminkning med dessa två, men har swatchat dom på handen och dom känns precis likadana som den första Interstellar. 

Supernova 

På den första bilden så har jag bara lagt den på handryggen och som ni ser så är den super snygg. På andra bilden så har jag blandat ut den och den blir mer som en riktigt snygg topper över någon annan skugga. Du kan självklart använda den som den är, eller så lägger du den över en annan skugga. 

Multichrome

Beroende på hur du vinklar skuggan så kommer den att ge olika färger. Det är en riktigt snygg duo-chrome färg. Jag kommer självklart att göra någon makeup med båda färgerna så att ni får se dom i en makeup. Men vara bara tvungen att visa dom, kunde inte riktigt vänta. 

Kommer att försöka göra någon makeup med skuggorna ensam och även tillsammans med andra skuggor. 
Har ni köpt någon av dom? 

4.9 8 röster
Betyg på inlägget
7 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Åsa Lindberg

Interesting köpt men såå sugen på multichrome.

Åsa Lindberg

Och Interesting skulle vara inte. Min mobil har sina egna idéer.

Karin

Jag har Interstellar-Collision sedan tidigare och älskar den. Har köpt Multicrome som jag ska testa idag och kommer att köpa supernova också men senare när jag känner att jag har råd.

Var också tvungen att köpa nysläppet med ögonskuggspaletten och primern 🙂

Beautiful Psycho

Såå fina! Vill hemskt gärna se en sminkning med dem (så jag kan bestämma vilken jag ska köpa, haha 🙂

Sofie-Charlotts palett

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x