Förpackningslös duschtvål som är fri från plaster

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Förpackningslös duschtvål från det spännande märket Foamie. Det är en 2-in-1 body bar som både ska rengöra och vårdar huden. 

Om det är något som blivit extra poppis de senaste åren är det just produkter och duschtvål som är förpackningslösa. Lush är också ofta i framkant när det gäller just det men foamie är bubblaren som klättrar sig uppåt.

Här har du kroppstvålen 2 in 1 Body Bar Oat to Be Smooth. Den är tillverkad efter ett ergonomiskt grepp så att den enkelt passar i handen. Ett tillhörande snöre gör att du också enkelt kan hänga upp den i duschen när den inte används.

duschtvål

 

Om det är något jag gillar lite extra är det att den just är utan förpackning!

Oat to Be Smooth innehåller havremjölk som skonsamt rengör och lugnar huden, samt fuktgivande papaya. Den doftar verkligen papaya, vilket gör att det känns som att du är och duschar vid en tropiskt strand. Lite det vi kanske längtar efter lite extra i dessa tider?

Den ska hålla i upp till 25 användningar, men jag lovar att den håller mycket längre än så. Luddra upp rejält i duschen och dröm dig bort till den soliga stranden. Dessutom är den vegansk och tillverkas nära oss, i Storbritannien. 

duschtvål

Jag gillar konceptet och resultatet känns enkelt. Inga fler tråkiga duschflaskor i duschen och samtidigt får jag en lätt massage. Har du dessutom en snäll sambo, så kan kanske hen tvätta dig på ryggen och samtidigt få den där massagen.

Läs också:  Maybelline Ink crayon - Läppstift på penna

priset är också det plånboksvänligt 69kr för en tvål! 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa