Viva la Diva – Glitter Eyeliner & Mascara

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Glittereyeliner som är svår att använda och ger ett ojämnt resultat.

Viva la Diva Glitter Eyeliner & Mascara beskrivs som en glittereyeliner med duoapplikator som går att använda som både eyeliner, mascara och på ögonbrynen. Produkten är vegansk och cruelty free. Efter användning i två veckors tid upplever jag att produkten är svårstyrd och resultatet blir ojämnt.

Viva la Diva Glitter Eyeliner & Mascara har använts både ovanpå ögonskugga+primer och ovanpå bar hud. Själva applikatorn är en lite längre pensel som sitter på en spiralformad plasttipp. Jag har testat färgen ”Brown”, en mörkbronsig nyans. Glitterkornen är täta och det räcker med 1-2 appliceringar för att få en bra mängd.

Tyvärr upplever jag att penseln är lite för lång - det blir liksom svårt att styra eyelinern dit man vill med precision. Det blir också svårt att plocka upp lagom mängd produkt för att enkelt få ett jämnt resultat, det blir lätt att överdosera.

Eyelinern torkar ganska snabbt och kletar inte av sig på resterande ögonlock. Man kan också dutta ut glitterkornen över locket med fingret om man så önskar.

Produkten håller en hel arbetsdag cirka 10 timmar med primer och knappt två timmar utan. Den tvättas lätt bort med rengöring för vattenfast smink.

Glittereyeliner är personligen ingenting som jag själv köper speciellt ofta då det torkar ut ganska snabbt, de enda jag testat hittills har vart den hypeade budgetvarianten från Collection som jag rekommenderar över denna. Plus för att produkten kommer i flertalet färger.

Jag rekommenderar främst produkten till de som är nybörjare på glittereyeliner och vill testa en produkt till budgetpris i roliga färger. 

Viva la Diva Glitter Eyeliner & Mascara kan köpas hos Kicks för 99 kr för 8 ml.

Information

RIKTPRIS: 99 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Budget
Makeup: Eyeliner
Varumärke: Viva la Diva
Övrigt: Vegansk

Mest lästa