LH cosmetics – Ultimate Lips Lip Primer

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Vårdande läpprimer som skapar snygg bas

Jag som har testat LH Cosmetics Ultimate Lips Lip Primer är 40 år och har ljus, kombinerad hud med en del fina linjer och en rätt ordinär mun. Mina läppar har naturligt en del pigment i sig vilket gör att jag har som vana att täcka över dem med foundation för att skapa en mer jämn bas innan jag applicerar min läpprodukt för dagen. Då jag redan har de flesta av LH Cosmetics Lipstick för läpparna, så passar det mig väl att testa på hennes primer. Den ska vara en perfekt kombo ihop med märkets olika läpprodukter. 

Själva primern kommer i en snygg, enkel och svart design och är som en tjockare läppenna med skruvfunktion för lättare applicering.

Formulan känns inte torr men heller inte för mjuk utan mer som en koncentrerad inpackning för dina läppar.

LH Cosmetics Ultimate Lips Lip Primer utlovar att ditt läppstift inte ska suddas ut, blöda ut i kanterna och den vattenfasta formulan ska hålla för en middag ute på stan. Jo, tjena. Att en läpprimer får mitt läppstift att sitta en hel kväll med mat och dryck händer inte. Det är heller inget som jag själv har som ett realistiskt krav i min vardag på en läpprodukt, då jag inte har något emot själva proceduren med att återapplicera mitt läppstift.

Jag tycker att formulan, doften, designen och hur läppstiftet känns på läpparna är viktigare än hur lång hållbarheten är. Under min testperiod använde jag mig av flera läppstift bland, annat från Gucci i nyansen Blaze Of Noon och läppglans från Dior i allt från ljust rosa till dramatiskt rött . Dessutom använde jag LH Cosmetics egna Lipstick i nyansen Goldstone.

LH Cosmetics Ultimate Lips Lip Primer visar sig under min testperiod vara en sådan där produkt man tänker att man inte behöver – men när man väl provar så vill man ha den under alla läppstift och läppglans. Den förhöjer helt klart känslan av den läpprodukt du använder för tillfället.

Formulan är helt transparent och gör så att texturen på dina läppar får en fin grund och jämnare bas. Jag har upptäckt något som är en extra bonus. Om man använder en del starka röda eller bäriga flytande läppstift, som ska sitta som berget och som lätt lämnar dina läppar med rester av pigment, så tycker jag att LH Cosmetics Ultimate Lips Lip Primer fungerar som ett skyddande lager under. Jag tycker mig slippa den där russinkänslan efteråt, som en del väldigt intensiva läpprodukter kan ge.

Oavsett märke så lyfter den helt klart ditt läppstift till en ny nivå. Allt sitter snyggare och jämnare på, och jag slipper använda foundation eller puder som bas till mina läppar. Den kletar inte alls och den blöder inte ut i kanterna eller sätter sig i fina linjer kring munnen.

Jag ger betyget en stark fyra då jag tycker väldigt mycket om formulan och inser att jag aldrig mer vill ha ett läppstift eller ett läppglans utan en bra primer på mina läppar. Innehåller 1,4 gram.

Information

RIKTPRIS: 199 kr

Mest lästa