En Corona-vänlig visit till huvudstaden

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Tänka sig att det idag gått exakt ett år sedan jag började blogga hos Daisy Beauty. Vilket underbart år det varit. Självklart bar det av till huvudstaden.

Jag och Josefin satte oss på tåget tidigt på fredag morgon för att spendera dagen ihop i Stockholm.

Daisy Beauty Konferens 2020 – precis som samma tidpunkt förra året. Vi hade bestämt oss för att passa på att besöka några PR-byråar innan vi skulle på middag på kvällen. Hos SpaltPR och Patrikssons visades höstens nyheter upp. Efter detta mötte vi även upp fina Kajsa.

Daisy Beauty Konferens 2020

På lördagen var det dags för konferens endast för Daisy Beauty’s bloggare.

Vi fick en riktigt svår uppgift som ni troligtvis kommer att få läsa mer om framöver. Blev verkligen satt på prov och jag har lärt mig rätt mycket denna helg. På kvällen vart det en gooood middag och en massa prat. Så mysigt verkligen, det är så himla mysigt att träffa hela goa gänget.

Daisy Beauty Konferens 2020

I riktig Daisy Beauty Konferens anda så blev det också konferens även på söndagen. Där vi fick känna och klämma på kommande nyheter.

Kicki började med att prata om årets trender, vilket jag kommer prata mer om i ett annat inlägg. Fullkomligt älskar att lyssna på Kickis trendspaning!

Daisy Beauty Konferens 2020

De kommande nyheter som presenterades kom ifrån Beauty Blender, Tangle Teezer och nya märket Keep It.

Jag fick känna på Beauty Blenders kommande borstar, The Detailers Brush Collection – som var riktigt mjuka, hade lite tyngd och var väldigt sköna att hålla i. En annan av nyheterna från märket var Bounce Airbrush Liquid Whip Concealer som jag kommer att testa och återkomma om. 

Tangle Teezer släpper en ny blow-dry borste och nya märket Keep It kommer passande nog med handsprit. Jag gillade den med vattenmelon extra mycket!
Det var allt ifrån Daisy Beauty Konferens 2020. Mer kommer att komma. 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Matilda Björhed
TTILLES BEAUTYBLOGG – tester och tips.

Mest lästa