Nya Advanced night repair från Estee Lauder

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Advanced night repair är en av Estee Lauders mest ikoniska hudvårdsprodukter. De flesta känner till den, har testat den eller hört talas om den.

Advanced night repair

Det som Advanced night repair säger sig göra är att återfukta, öka på cellförnyelsen och ge lyster. Jag har haft den här i min rutin för flera år sedan och minns att jag gillade den väldigt mycket. 

Och ja, jag gillar den fortfarande riktigt mycket. Det är ett trevligt serum som verkar ordentligt återfuktande och lämnar huden klar och fin på morgonen. Det känns öven lugnande på huden vilket jag uppskattar då jag har lite problem med rodnad på huden då och då. Det är ett sånt där serum som är bra att ta till när man vill ha något återfuktande och snällt för huden men ändå att det ska hända lite grejer. Det är dyra droppar, en flaska på 50 ml kostar 1110 kr. Dock ska jag tillägga att den kommer i mindre flaskor också så man kan välja att köpa en mindre flaska. 

Läs också:  Månadens favoriter November
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa