Krämerna från Skintology – Hiss eller Diss?

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

För några veckor sedan så skrev jag om krämerna från Skintology. Du kan läsa de inlägget här. Jag vad taggad för att jag vet att dom inte kompromissar på kvalité på ingredienser och dom har mycket kunskap. Nu har jag testat krämerna. 

De enda jag hade att ”klaga” på sist var förpackningen.

skintology

Jag älskar förpackningen. Jag älskar att det är pumpflaskor. Snyggaste jag sett, nej? Bra innehåll JAPP!

Jag har använt både dag och nattkrämen varje dag i ungefär en månad. Lite längre. Min hud mår så bra med dessa krämerna. Jag känner mig återfuktad, huden känns stabil och dessutom så är min hudton jämnare och mina porer syns mindre. Huden känns liksom stark och motståndskraftig. 

Du kan läsa mer om alla ingredienserna i förra inlägget som jag länkade i början av detta men en av ingredienserna är Niacinamid som jag älskar. Det har gjort under för min hud innan och nu har det hänt igen. Jag upplever fortfarande att de är en underskattad ingrediens men den har massor av fördelar för huden. Har skrivit ett inlägg separat om niacinamid här här.

På min hud som är torr så har jag vissa kvällar lagt en olja som komplement och det fungerar kanon. Krämerna gör så bra grejer med huden, i alla fall med min. 2 nya favoriter. Igen! 

Shit vad grymma Skintology är, måste bara ge dom det. Är imponerad! Verkligen HISS!!

379:- styck för 50 ml

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa