Behöver du ett lyft? Roloxin Lift

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Roloxin Lift testade jag första gången för ett år sedan. Jag blev inte imponerad, men har i efterhand förstått att jag gjort helt fel under hela processen. Sen såg jag att Tati hyllade masken, samt att Allure hade korat den till Best of Beauty Breakthrough samt att den fick Good Housekeeping Seal 2015. Låter lovande, eller hur?

Roloxin lift

För vem? Alla som behöver ett lite lyft och jämnare hudton.

Vad är det? En mask i engångsförpackningar som reducerar synligheten av rynker, fina linjer och porer. Allure beskriver den som en virtuell airbrush. Nyckelingredienser är Chitosan glycolate (Antioxidant, Film Former, och Skin-Conditioning Agent) och patenterade SilicaLift™ (ska sudda ut rynkor, fina linjer och förfinar ansiktets konturer) Låter fantastisk eller hur?

Användning: Det är viktigt att massera den lilla påsen i 10-20 sekunder för att aktivera innehållet innan användning. När det är gjort appliceras ett tunt jämnt lager mask på rengjort fuktad hy. Det finns inte mycket produkt i en påse, så tunt lager. Jag applicerar helt upp till ögonbenet så att kråksprarkarna också får sig en omgång. När masken har torkad (ca 7-10 minuter) och blir som ett vitt sandpapper sköljs masken av med vatten och händer, ingen tvättlapp alltså. Klappa huden torr efteråt, och fortsätt med serum, kräm och smink om det önskas.

Läs också:  Anda Enzyme Serum-Masque en ekologisk multiprodukt

Vad tycker jag? Om det finns ett halleluja moment inom hudvård, så är det resultatet av denna masken. Huden ser fantastisk ut! Linjer är mindre synliga, porerna ser mindre ut och ansiktet har fått fin och jämn hudton samt lyster. Det ska sägas att det inte är något rejält ansiktslyft man får, men mer ett blur av hela ansiktet som får alla skavanker att se lite mindre ut. Jag vill absolut säga att masken ska användas dagtid eller rätt innan fest för resultatet håller inte i sig i mer än 18-20 timmar, så det finns ingen mening i att applicera innan läggdags. Nu när jag använt den sista av 3 påser vet jag att jag måste beställa mer trots en prislapp på  £50.00 för 10 masker.

INCI: Water, Silica, Propylene Glycol, Silica Silylate, Sodium Hyaluronic, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Powder, Glycosaminoglycans, Chitosan Glycolate, Sclerotium Gum, Sorbic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Iodopropynyl Butylcarbamate.
0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Charlotte Svensson

Hej Hilde!
Lyckades lägga vantarna på By Terrys palett sin designer light and tan vibes på Skincitys rea. Är superglad, men vet inte hur jag ska använda den på bästa sätt! Vore väldigt tacksam om du kunde ge lite tips
Mvh Charlotte

Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x