The Body Shop Coconut Bronze Glowing Wash-Off Tan

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Lättanvänd BUS för kroppen som levererar

The Body Shop Coconut Bronze Glowing Wash-Off Tan är en brun utan sol för kroppen som ska blandas in smidigt på huden utan att lämna ränder. Den lovar också att snabbt ge en lätt skimrande, solkysst look samtidigt som den återfuktar huden. Produkten tvättas sedan bort i dusch eller bad.

Efter att ha använt produkten tre gånger under en veckas tid upplever jag att produkten infriar samtliga löften.

Jag som testar är snart 30 år, med normal till torr hud. Jag har applicerat The Body Shop Coconut Bronze Glowing Wash-Off Tan efter dusch på rengjord hud. Färgen är naturlig, utan att vara för orange, med ett diskret skimmer.

Färgen torkar snabbt och huden känns mjuk och återfuktad. Färgen håller fram tills nästa dusch (cirka ett dygn) och står emot både svett och lättare regn.

The Body Shop Coconut Bronze Glowing Wash-Off Tan doftar sött av kokos utan att vara too much. Jag föredrar personligen brun utan sol-produkter med lite mer långvarigt resultat. Å andra sidan går det inte att klandra produkten för detta då den marknadsförs som en produkt med kortvarigt resultat. Men jag är nöjd med produkten och tycker att den håller vad den lovar.

The Body Shop Coconut Bronze Glowing Wash-Off Tan innehåller 100 milliliter och kommer i en flaska med smidig plastpump.

Vid upprepad användning bör man ha i åtanke att den här produkten blir dyr i längden. Men för den som vill ha en solbränd look, inför exempelvis ett bröllop, är den perfekt.

Plus för att produkten är cruelty free. 

Information

RIKTPRIS: 175 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Mellan
Hudvård: Brun utan sol
Hudtyp: Alla
Varumärke: The Body Shop
Övrigt: Vegansk

Mest lästa