Mors dag- 3 av mina favoriter

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Mors dag är egentligen på Söndag 31/5. Men alla bloggare på Daisy Beauty ger idag sina tips till en mysig present som kan handlas innan mors dag. Det kommer att vara en present under 300 kr, en under 1000 kr samt en present som inte handlar om skönhet. Den sista tycker jag är extra rolig, då vi alla tänker olika och det kommer att bli många olika tips. 

Mors dag -tips 1.

2 Phase Hyaluron-shake från AnneMarie Börlind. Detta härliga serum har jag skrivit om tidigare En skakande hudvårdsupplevelse

Ett serum som är i en två-fas emulering, så skaka flaskan innan du använder det. Man kan säga att produkten känns som en vattnig olja. Sjunker in så underbart härligt i huden och känns riktigt behaglig utan att irritera. Min hud som lätt kan bli känslig på vissas ställen i ansiktet tycker att denna fungerar toppen. Jag kände alltid att min hud kändes återfuktad när jag använde denna. Detta serum hamnar under kategorin för presenter under 300 kr. Finns bla på Life samt Apotek hjärtat. 50 ml för ca 279 (priset kan variera lite). 

Mors dag -tips 2.

Hourglass Viel mineral primer är den bästa primer jag någonsin testat. Här är mitt första inlägg om denna primer Hourglass- Veil Mineral Primer

Denna primer ger dej den där extra slöjan som huden kan vilja ha. Sminket lägger sej super fint och det sitter länge. Jag som har acne ärr tycker att den gör att intrycket av mina ärr ser mjukare ut. Den trollar ju självklart inte bort alla acne ärr, men den mjukar till huden och den ser slätare ut. Jag tycker inte att primern lägger sig i porer eller liknande och min hud som är lättirriterad klarar den bra. Finns alltid en flaska hemma hos mig. Primern kommer i 3 olika storlekar. 10 ml, 30 ml, och 60 ml. Den som jag har innehåller 30 ml och kostar 690 kr. 

Mors dag -tips 3 som inte är relaterat till skönhet. 

Fotograf: Min kära far som fick agera fotograf klockan sent härom kvällen. Tack. 

Denna boken är enligt mitt tycke något som man kan ge till alla åldrar. Boken har både lätta, kluriga och privata frågor om ditt liv. Finns plats för foto eller dylikt om man vill ha med det. 

Denna typen av bok skulle jag tycka var roligt att få, men den är lika rolig att ge bort. Stort plus att det är en bok i fysisk upplaga, jag tröttnar aldrig på böcker. Man kan se boken på lite olika vis. Dels så är det roligt att få skriva i den, vilket man även kan göra tillsammans med någon. Men självklart så kommer det att vara ett minne. Minnet behöver inte vara att någon går bort, utan kan vara om man flyttar långt ifrån sin hemstad eller liknande. Boken finns på diverse bokhandlar och kostar ca 260 kr. 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sofie-Charlotts palett

Mest lästa