Indy Beauty – Care And Protect Repair Conditioner

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Rinnigt balsam som inte håller måttet

Indy Beauty Care And Protect Repair Conditioner är ett balsam i serien för hår som behöver skydd och reparerande egenskaper. Jag som har testat detta balsam är 30 år och har ett hår som är torrt, stort och gärna blir frissigt. Balsamet kommer i en klassisk förpackning med snäpplock av vit plast som är lite hård att trycka på. Det ska vara milt mot hårbotten och säkert att använda för färgbehandlat hår. 

När man väl har lyckats öppna locket så finns här i en väldigt rinnig produkt, som gör att halva produkten redan har runnit ner innan man hunnit applicera det i vått hår.

Indy Beauty Care And Protect Repair Conditioner luktar gott men ska vara milt parfymerad vilket jag inte anser att den är. Doften är relativt påtaglig – även om den i sig är angenäm. Med hjälp av polymerer samt mandelolja och veganskt keratin ska den här produkten hjälpa håret att hållas skyddat och att repareras och bli mjukt och medgörligt, just tack vare mandeloljan. 

Jag märker att håret blir mjukare, men tycker inte att denna produkt tillför någonting revolutionerande till min torra kalufs. För mig är den här serien en i mängden och definitivt inte värt sin höga prislapp.

Det finns betydligt bättre produkter till det priset på marknaden, tyvärr. Dessutom är balsamet odrygt för den som har ett tjockt och krävande hår som mitt.

Dessutom dras betyget ner rejält för den dåligt utformade etiketten som verkligen är otydlig – det är extremt svårt att urskilja vilken produkt som är schampo och vilken som är balsam. 

Jag har även testat Indy Beauty Care And Protect Repair Conditioner tillsammans med Indy Beauty Care And Protect Repair Shampoo. Jag anser att balsamet nog är något bättre än schampot, och ska man välja någon av dessa skulle det bli balsamet då håret ändå blir mjukt och lent efteråt. Men det är i och för sig något som eftersträvas av alla balsamprodukter. 

Innehåller 250 milliliter.

Information

RIKTPRIS: 149 kr
Betyg: 2
Prisgrupp: Mellan
Hår: Balsam
Varumärke: Indy Beauty
Övrigt: Vegansk

Mest lästa