Veckans fynd: Glossier Invisible Shield Daily Sunscreen SPF 30

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Även om det är kallt och molnigt ute, har jag solskydd varje dag. Det är inte helt enkelt att hitta en solkskyddskräm som fungerar bra tillsammans med övrig hudvård och makeup. Hittills har mina favoriter varit Akademikliniken Day Maximal Sense SPF50 och Eneomey Sunlight Screen SPF50+. Nu har jag hittat en tredje favorit, nämligen Glossier Invisible Shield Daily Sunscreen SPF 30.

Den skiljer sig lite från de andra solskyddskrämer jag har testat. Konsistensen är den största skillnaden, för Glossier Invisible Shield Daily Sunscreen SPF 30 är ingen kräm. Istället känns det som en tunn gel eller som ett tjockare serum. Har man svårt för tjockare SPF-krämer, är Glossiers gel perfekt. Den är, precis som namnet avslöjar, osynlig på huden. Inför morgonens joggingtur tog jag på ett lager på mitt otvättade ansikte, som kanske blev lite mattare, men i princip syntes ingen skillnad.

 

Glossier Invisible Shield Daily Sunscreen SPF 30 är veckans fynd!

 

Glossier Invisible Shield Daily Sunscreen SPF 30 har alltså ingen annan vårdande effekt än att skydda mot strålning, UVA och UVB. Jag gillar detta, för det finns så många bra dagkrämer utan SPF. Med Glossier Invisible Shield Daily Sunscreen SPF 30 ovanpå får jag den vårdande effekten från min dagkräm, medan Glossiers gel ger SPF.

 

Glossier Invisible Shield Daily Sunscreen SPF 30 varken känns eller syns på huden.

 

Läs också:  Så tycker jag om Glossier Futuredew

Finns det något negativt med Glossier Invisible Shield Daily Sunscreen SPF 30? Tja, det beror på. Jag hade gärna sett att det var SPF 50 istället, men skillnaden mellan 30 och 50 är inte så stor. Dessutom är detta ingen kräm man har när man är på stranden, för den är inte vattenfast. En del användare gillar inte att Glossier Invisible Shield Daily Sunscreen SPF 30 är parfymerad. Jag älskar den varma citrusdoften, men känner den enbart vid applicering – sedan försvinner den.

Sammanfattningsvis är Glossier Invisible Shield Daily Sunscreen SPF 30 ett väldigt lättburet solskydd. Den tunna gelen appliceras sist i hudvårdsrutinen och innan makeup. Jag gillar att den varken känns eller syns och därmed inte krockar med vare sig hudvård eller makeup. Detta är en ny favorit!

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa