Björk & Berries – Fjällsjö Hand & Body Lotion

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Ekolyxig kroppslotion med sval och frisk doft

Att varje gång bli nöjd när man testar nya produkter från ett varumärke, det tyder på kvalité. Något som svenska Björk & Berries verkligen har i fokus. De satsar hårt på svensk ekolyx med veganska formuleringar och ingredienser med naturligt ursprung. Varje ny lansering känns som ett tillskott, så även denna.

Produkten i fråga är Björk & Berries Fjällsjö Hand & Body Lotion som jag haft äran att använda under ca två månader, och fler blir det. De 400 ml som den smidiga pumpförpackningen innehåller är inte ens halvvägs slut.

Jag som testat är en man på snart 30 år och har en normal hy som mår bra av lagom mycket fukt och vård. Inte för mycket, inte för lite. Exakt vad den här produkten ger. Det första som jag lägger märke till är den friska och mjuka doften, som beskrivs som ”kallt vatten med mjuka toner av ren bomull”. Den går helt i linje med den silkeslena känslan du får på huden efter att du smort in dig. Den känns väldigt återfuktande utan att kännas kladdig eller lämna en hinna efter sig.

Björk & Berries Fjällsjö Hand & Body Lotion har förutom deras klassiska björkextrakt även vitaminrikt havtornsexktrakt och lugnande kamomill bland ingredienserna. Något du annars skulle förvänta dig i en lyxig kräm för ansiktet. Just den känslan av lyx gör det så mycket trevligare att använda produkten, och att den är svensk sätter pricken över i. Den är värd sitt pris (380 kr för 400 ml) av ovan nämnda orsaker och att den är väldigt dryg, doftar lätt och fräscht och mjukgör omedelbart. Jag brukar ibland jämföra Björk & Berries kroppsprodukter med svenska Byredo som också gör fantastiska, lätta och väldoftande lotioner men till ett mycket högre pris (Ca 520 kr för 225 ml)

Jag skulle rekommendera Björk & Berries Fjällsjö Hand & Body till den som vill skämma bort sin kropp och sina händer med högkvalitativ, svensk vardagslyx till ett rimligt pris.

Den är värd varenda krona! 

Information

RIKTPRIS: 380 kr

Mest lästa