Shamponyheter, både reparerande och med lila toner.

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Shamponyheter och balsamnyheter faktiskt som finns både som en reparerande variant och en silvervariant som då självfallet ska reducera gula toner i håret. Det är Therese Lindgrens varumärke Indy Beauty som släpper nyheterna faktiskt!

Therese Lindgren och hennes beautyvarumärke med både hudvård och makeup kommer nu med shampo, balsam och en reparerande hårmask. 
Jag har allting här hemma men har inte hunnit testa de än och kommer inte hinna testa de denna veckan. Ville däremot uppmärksamma det ändå. 

Den reparerande serien består av shampo, balsam och en hårmask. 
Shamponyheterna är sjukt spännande. Men även balsamnyheterna såklart.

Både shampo och balsam innehåller vegansk keratin som ska hjälpa till att stärka hårets struktur och att reducera skador på hårytan. Tummen upp om det är så att de fungerar. 
Den reparerande masken innehåller även den vegansk keratin som ska göra samma sak som både shampo och balsam. 
Vad som faktiskt skiljer balsam och mask har jag väldigt svårt att hitta information om men så fort jag testat produkterna så hoppas jag även att de svaret har kommit. 

Silverserien innehåller även det vegansk keratin men det är lila tonat vilket ska hjälpa till att eliminera gula toner i håret. 
Jag är ju en riktig sucker för silvershampo. Jag har också krav på vilken ton dom ska ge och lite sådär. 

Läs också:  2 serum från Gilda Liljeblad som jag älskar!

Har faktiskt skrivit en liten guide som silvershampo som du kan läsa här

Jag hoppas att denna silverserien kommer att va bra på att eliminera gula toner utan att ge en rosa underton och utan att eventuellt torka ut håret för mycket. Är väldigt peppad på att testa.

Upp till bevis känner jag, shamponyheter som får visa vad dom går för helt enkelt.

 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa