Joico – Joifull Volumizing Styler

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Volymkräm som ger riktigt Dallas-hår

Joico Joifull Volumizing Styler är en volymgivande produkt som lovar att ge håret volym och stuns med en naturlig känsla i håret. Håret ska inte kännas krispigt eller klibbigt på grund av produktrester och dessutom ska produkten ge ett långvarigt skydd mot fukt samt värmeskydd. 

Jag som testat är 41 år med långt och tjockt hår med mycket självfall. Tack vare mitt självfall brukar jag inte ha problem med att få volym i längderna. Men eftersom mitt hår är ganska tungt blir det gärna väldigt platt på skallen. Mitt hår hatar dessutom fukt, minsta antydan till fukt i luften och jag förvandlas till ett penntroll.

Joico Joifull Volumizing Styler kommer i en plastflaska med en behändig pump. Enligt anvisningarna ska man applicera 1-2 pump i handdukstorrt hår. Sen ska man fördela produkten i hela håret med hjälp av fingrarna. När man sen fönar håret ska det resultera i ett fylligt hår med ökad stadga och håret ska få sig ett litet "lyft". 

Eftersom mitt hår är både långt och tjock tar jag två pumptryck med produkt. Produkten är en ofärgad gel som har söt och god, men ganska diskret doft. När jag fördelat det så gott jag kan över hela håret så tar jag fram fönen och börjar föna. Resultatet blir precis som utlovat en markant volym och fyllighet. Längderna känns fylliga och luftiga och uppe på hjässan har håret fått sig ett lyft. Håret känns överlag lätt och luftigt utan att kännas flygigt. Dallas-hår, tänker jag. Jag har belönats med Dallas-hår. Inte dåligt. 

Trots att produkten uppenbarligen gjort sitt jobb och gett håret volym så känns håret precis som vanligt. Det är mjukt och följsamt, vilket jag uppskattar. Sammanfattningsvis är det en riktigt bra volymprodukt som jag tror passar de flesta hår. När det gäller löftet om att skydda håret mot fukt så tycker jag att det gör håret lite mer motståndskraftigt, men skillnaden är ganska liten. Är det fuktigt väder så förvandlas mitt Dallas-hår snart till frissfluff.

Joico Joifull Volumizing Styler kostar 299 kronor för 100 ml. 

Information

RIKTPRIS: 299 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Mellan
Varumärke: Joico

Mest lästa