Benefit – Brow Zings Eyebrow Shaping Kit

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Skugga och vax som förstärker dina ögonbryn.

Benefit Brow Zings Eyebrow Shaping Kit är en palett som ger dig både ett pigmenterat vax och en skugga för ögonbrynen. Det är en riktigt bra produkt för dig som gillar att definiera dina bryn och som vill att de ska hålla hela dagen. Den lilla plåtburken med vax och skugga innehåller även en minipincett samt två små, hårda penslar som du kan använda för appliceringen. 

Jag som har testat produkten är 48 år, och totalseriös med mina bryn. Jag färgar dem själv sedan över 30 år (!) och jag målar alltid i mina bryn. Varje dag, året om. Utan bryn finns jag ej. Jag har jobbat hårt för att skapa tjockare bryn sedan det bryndystra nittiotalet då jag, som alla andra, plockade ner brynen till två streck. Herre! Men nu är de fylliga, fina och mörka, men behöver alltid, alltid, alltid en touch av en bra brynpenna, brynmascara eller brynskugga.

Jag tycker att Benefit Brow Zings Eyebrow Shaping Kit är en jättebra multiprodukt. Det pigmenterade vaxet formar dina bryn fint och gör även att formen sitter som den ska hela dagen.

När du har format klart med det pigmenterade vaxet penslar du på skuggan, som då fäster i vaxet och formar ett mörkt och fint definierat ögonbryn. Den är lättarbetad och lätt att få rätt mängd färg och pigment. De små, lite hårdare, borstarna är lätta att använda och blir bra redskap till att forma och förstärka brynet. 

Jag har testat Benefit Brow Zings Eyebrow Shaping Kit både på jobbet och hemma, samt när jag har varit ute i regnet och promenerat. Den är inte vattenfast - och det är heller inte något den utlovar, så under regniga promenader blir resultatet inte så bra. Men i normalfall, när du vistas på jobbet eller på fest och vill ha snygga bryn, så håller sig form och färg riktigt bra. Den smudgar inte och den ser snyggt definierad ut under många timmar. 

Benefit Brow Zings Eyebrow Shaping Kit är en produkt jag kan rekommendera till dig som gillar att pyssla med brynen, som vill ha väldefinierade och djupt färgade ögonbryn som håller hela dagen. 

Plåtasken med vax, skugga och redskap innehåller 2,65 gram puder och 1,7 gram vax och asken är tättslutande. Det finns alltså ingen risk att grejerna åker runt i väskan.

Information

RIKTPRIS: 435 kr

Mest lästa