Ojojoj, Pur No Filter Primer överraskar minnsann!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Ja, Pur No Filter Primer överraskar. Här sitter man på kontoret (läs: vid matbordet) och skottar undan dagens skrivjobb när det ringer på dörrn. Budet räcker över en lätt liten kasse  med tre små tuber… 

Pur No FIlter Primer
Hologramskimrande tuber med primerkräm, xxx kr/30 ml.

 

Pur No Filter Primer är i gott sällskap, för sista tiden regnar det faktiskt primertuber över oss skönhetsredaktörer – och alla lovar de något utöver det vanliga. Blurring, glowing, pore banishing, balancing, hydrating och/eller matifying… Oj, jag glömmer ”anti-age”. Det allra senaste är ändå primer med bronzing-efffekt, och just en sådan ligger förstås i Pur-påsen.

Pur, det amerikanskt makeupmärket, gör ofta kul produkter med en twist. Gnälliga jag är inte alltid är förtjust i företagets förpackningar eftersom den ibland är lite för plastiga. Å andra sidan, det är kul att företag går egna vägar. Dessutom klagar jag sällan över innehållet i Purs produkter – och det är ju som bekant det inre som räknas.  

Den här primerkrämen finns i tre versioner: Blurring Photography Primer i blekgul hologramskimrande tub är en tunn kräm som landar på huden med diskokule-skimmer. Förtvivla ej, för efter någon minut inser du att huden har riktigt fin glow, dessutom med diskret sudd-effekt. 

No Filter Rose Gold ger, precis som namnet antyder, en glow med antydan till rosétonat skimmer. Inte min favve – men får säkert att bedåra många andra glow-lovers.

Bronze, däremot, är helt underbar på hud med mörkare pigment än min (jag kommer igen i augusti när fräknarna flutit ihop lite). DÅ är Bronze garanterat min lyster-boostande go-to. 

DET JAG GILLAR: Kombinationen av inbyggt instafilter och snällt smickrande lyster.
ÄR JAG MINDRE FÖRTJUST I: Att innehållet separerar så du måste skaka tuben för att få en homogen kräm…

Pure No Filter Primer, 485 kr/30 ml, finns i butik från 1 maj. 

En kvartett primerkrämer jag också gillar: Peter Thomas Roth Skin to Die For (395 kr/30 ml), eftersom för den magiska utjämningseffekten.
 Filorga Pore Express (425 kr/30 ml) som får grova porer verkar försvinna för dagen.
Sensai Glowing Base (480 kr/30 ml) som ger finaste lyxlystern.
Max Factor Illuminating & Hydrating Primer (169 kr/30 ml) som ger lyster och återfuktning för överkomliga pengar.

Pur i USA har förstås ett större sortiment – en del med hög impafaktor. Kolla här: jag villhöver dem alla (men snyft, de här godingarna kommer inte till Sverige).

0 0 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Åsa Lindberg

Det är trist att de roliga färgglada produkterna aldrig kommer till Sverige.

Linnéa Öst
Beauty med krut i.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x