6 jättebra rengöringar från RHEA Too Faced Muji Sensai Skintology och The Ordinary

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Slarvar du med din rengöring? Här är sex ansiktsfavoriter som är så enkla och sköna att använda att din avsminkning blir det rent (!) nöje.

RHEA Cosmetics C-Clean, Sensai Ultimate The Cleansing Oil, Too Faced hangover Wash the Day Away Gentle Foaming Cleanser, Skintology Gentle Foaming Cleanser, Muji Oil Cleansing, The Ordinary Squalane Cleanser.

 

Sex favoriter som jag borde men inte riktigt kan byta ut mot andra saker jag skulle behöva testa…

 

Läs också:  Hudvårdsrutinen på semester

 

De här sex sköningarna står kvar i mitt badrumsskåp fast jag borde städa bort dem för att göra plats åt fler produkter jag ska testa! Det är ju liksom mitt jobb att inte bli för fäst vid kosmetik…

Vi får se om jag klarar av att skiljas från dem.

Är det någon av mina favoriter du har testat eller kommer att införskaffa nu? Vad använder du för rengöring?

Vill du veta mer om enkelrengöring, dubbelrengöring och alla andra steg i en hudvårdsrutin kan du läsa mer i det här blogginlägget.

In English: My six fave cleansing products.

0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Karinsbeautyroom

Jag har gått och förälskat mig i SKIN TREAT Multi-Action Face Cleanser 129kr/150ml. Billig och bra. Använder som enda rengöring när jag är osminkad eller som andra rengöring när jag haft mycket smink. Rengör fint utan att torka ut minhy.

Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x