Dermalogica – Thermafoliant Body Scrub

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Resultatet motsvarar inte priset

Dermalogica Thermafoliant Body Scrub är en värmande kroppspeeling med grapefruktolja, vitt te, lakritsrot, kaffeböna, kamomill och aloe vera. En tesked ska räcka för hela kroppen och appliceras på fuktad hud med stora rörelser.

Efter att ha använt produkten i en månad upplever jag att huden är mjukare och jämnare – däremot räcker knappast den föreskrivna teskeden produkt till hela kroppen.

Jag har använt Dermalogica Thermafoliant Body Scrub två gånger i veckan. Jag har använt denna produkt vid dusch följt av duschgel samt body lotion. Produkten luktar lite kryddigt och pikant, främst av lakritsroten, och känns lyxig och tjock i konsistensen.

Jag upplever att min 30-åriga normal-till-torra hud blir betydligt lenare och mer jämn med denna, redan efter första användningen. Samtidigt upplever jag att det krävs en del produkt vid användning vilket gör att denna produkt inte känns speciellt prisvärd.

Någon värmande effekt upplever jag heller inte. För mer prisvärda alternativ på kroppspeeling rekommenderar jag exempelvis Skin Treat.

Dermalogica Thermafoliant Body Scrub kostar 535 kr för 177 ml. Jag rekommenderar denna produkt till dig som letar efter en lyxig kroppspeeling i övre prisklass som ger ett lent resultat omgående. Plus för att den är cruelty free.

Information

RIKTPRIS: 535 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Lyx
Hudtyp: Alla
Varumärke: Dermalogica

Mest lästa