3 budgetfynd för basen från Apolosophy, Lumene och Viva la Diva

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Ibland får du vad du betalar för – och ibland får du mycket mer!

 

För många är svångremmen åtdragen just nu. Varsel, uppsägningar, permitteringar… Därför tänkte jag tipsa om några prisvärda budgetkap.

Ingen av de här är den bästa i sin genre, men alla tre är otippat bra. När priset är en viktig faktor räcker det långt. Och alla gillar ju ett fynd!

Apolosophy Liquid Foundation, 129 kr/30 ml.

Lätt, krämig täckande foundation som är enkel att få jämn på huden och har en naturlig finish. Jämnar ut rödheter och maskerar mindre plitor.

Lumene Luminous Pressed Powder, 169 kr/8,5 g. 

Många hyllar löspudret från Lumene men kompaktpudret är också väldigt fint! Funkar dessutom bra när du är på språng. Pressat puder som duttas på en i övrigt färdig bas och ger lyster.

Viva La Diva Foundation, 119 kr/40 ml.

Mediumtäckande foundation som sitter hela dagen och kvällen. Har du grova porer vill du komplettera med en primer men med tanke på att flaskan är 40 ml – jämfört med de flesta andras 30 ml – och priset är dryga hundralappen är det här budgetfyndens budgetfynd.

Du kan läsa mer om Viva la Diva foundation i Antwerpen Beauty Challenge.

Läs också:  Veckans budgetkap: Lumene Valo Glow Lumenessence
0 0 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Susanne

Budgettips är mina absoluta favorittips! Tack!

Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x