2019- 2.0

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

2019- 2.0 jag är så redo. Nu får jag tacka för denna semester och fästa blicken på att börja jobba på måndag. 3 veckor går väldigt snabbt när man är ledig. Men lika skönt som att det är att sakna rutiner och tider. Ja lika könt är det att gå tillbaka till matlådor och en del måsten. 

2019.

Under semestern 2019 så har jag kanske slarvat en aning vad gäller mat och sömn. Det sätter givetvis sina spår på huden. Den kunde varit sämre än vad den är, klarat sig förvånansvärt bra denna sommar. Men ja, en liten rensning var på sin plats idag. 

Har tipsat om denna masken tidigare, men gör det igen då den känns fantastiskt bra ibland. Innehåller kol som ska hjälpa till att dra ur smutsen från huden. Fungerar ungefär som en magnet på huden. Jag lägger nästan aldrig denna i hela ansiktet, men på de områden som jag upplever behöver lite extra hjälp. Detta är en mask som blir lite dammig i lådan, den används inte super ofta då jag enbart använder den när huden flaggar rött. Fick till och med köpa en ny mask för några veckor sedan då denna (se bilden) blev för gammal. Då hade jag kanske använt lite mer än hälften, den är dryg. Fick för någon dag sen en liten reaktion i huden i form av några (ca 3st) stora blemmor som jag självklart ville bekämpa. La masken i går samt nu i dag för att verkligen få ut all smuts. Men till min hjälp så hade jag även en annan favorit när jag behöver lite hjälp med städningen av huden. 

2.0

Den lilla rullande appliaktorn. Ja den ser inte mycket ut för världen, men döm den icke för sitt utseende. Innehåller äppelsyra och örtextrakt som har renande och lugnande effekt samt reglerar hudens talgproduktion. Känns inget speciellt på huden i form av irritation eller liknande. Jag la denna igår morse samt två tillfällen till under dagen. Min hud såg mycket bättre ut i morse då de aktiva blemmorna hade lugnat sig och minskat i styrka med stor skillnad. Jag har ett inlägg om denna produkt som ni kan läsa om här Aktiv hud- rullande hjälpreda 

2019- 2.0

Så efter att ”kol-masken” har gjort sitt så kommer jag att satsa på en lystergivande mask för att maxa huden lite till. Har dock inte bestämt mig för vilken jag ska testa än. Men jag välkomnar en vardag med rutiner nu, jag är redo. 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sofie-Charlotts palett

Mest lästa