2018 års bästa ögonmakeup

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag har inte kört så mycket på ögonskuggor detta året som jag kanske hade önskat. 2018 års bästa ögonmakeup innehåller därför en väldig mix av produkter. Det är några riktiga godingar.

årets ögonmakeup 2018
Ögonfransböjare.

Dels så vill jag slå ett slag för ögonfransböjare generellt. Till er som inte använder det och som vill ha bättre effekt av er mascara… börja använda det!

Jag har testat så många olika fransböjare och min favorit är definitivt H&M’s egna. Den slår alla andra med hästlängder när de kommer till min ögonform och mina fransar. 

årets ögonmakeup 2018
Kat von D 24-hour super brow long wear pomade.

Dels så gillar jag formulan på denna brynprodukten sjukt mycket. Den sitter verkligen som en smäck utan att bli för kakig. Men jag gillar också när företag släpper lite roligare färger på sina produkter. Denna pomaden finns i totalt 16 färger och det är alla regnbågens olika färger. Kul! Sånt vill jag se mer av. 

årets ögonmakeup 2018
Marc Jacobs Velvet noir mascara. 

Min favorit mascara just nu. Den ger volym och den separerar och sitter bra på fransarna hela dagen utan att smula. Den är lätt att applicera och doftar inget knasigt. Ganska enkelt och sjukt bra. 

årets ögonmakeup 2018
Shiseido Aura Dew Solar 02.

Visserligen en multiprodukt men jag uteslutande använt den till ögonen. Asså denna är så sjukt fin. Den är glittrig inte bara skimmrig men ändå så ser den blöt och lyxig ut. Den är så väldigt väldigt fin.

Läs också:  De nya hårprodukterna som förenklar din vardag!

Jag har försökt att fånga det på bild. Det blir inte riktigt rättvist att se den på bild men vill ändå ge er ett hum om vad jag menar. 

årets ögonmakeup 2018

Den är ca 10 gånger finare i verkligheten. Om du har möjlighet att kika på den i butik så gör det!

Detta är en produkt som man enkelt bara kan slänga på över hela locket också har man en superfin look. Good Job Shiseido!

De var den sista kategorin för mina favoriter från 2018. 
Nästa vecka är det dags för Daisy Beauty Expo och jag är så sjukt taggad.
Det ska blir så himla roligt. 

 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa