Rachel Mohlin, contouring och beautykalendrar i nya numret av Daisy Beauty (i butik på tisdag)

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

banner_avdelare4

Är du nyfiken på parfymtrenden layering, skräddarsydd hudvård, contouring med Val Garland och Alex Box, samt årets bästa beautykalendrar? Då ska du hålla utkik efter nya numret av Daisy Beauty!

 

daisy-beauty-7-2016-ute-1-nov
Daisy Beauty nummer 7 2016 finns i butik 1 november.

Äntligen håller jag den i min hand! Daisy Beauty 7 2016 kommer i butik på tisdag och en del prenumeranter har redan fått den!

Dessutom skriver vi om layering (en världsberömd parfymör säger ”blanda inte mina parfymer med varandra – av respekt för mitt arbete!”). Vi visar sammets-, paljett- och fuskpälsmode, och så får du söta beautyjulkort!

Läs också:  Sofie testar: LH Cosmetics Infinity Palette

PS. Från och med nästa nummer kommer vi att prishöja tidningen, så du som har tänkt prenumerera bör göra det nu, HÄR.

julkort

In English: New issue of Daisy Beauty, Scandinavia’s leading beauty magazine in stores on Tuesday.

0 0 röster
Betyg på inlägget
13 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Cicci

Jag fick hem det senaste numret av Daisy Beauty idag och kastade mig direkt över artikeln om hudvård mot depression – mycket intressant läsning! Jag har aldrig tänkt på det innan, men efter en stunds reflektion tycker jag verkligen att det stämmer: hudvård (och smink) hjälper, på riktigt, mot depression!! I mina yngre år var jag mobbad och mådde pga detta inte särskilt bra. Mitt intresse för smink och hudvård växte sig under dessa år väldigt mycket starkare och jag fann en slags tröst i det. Sedan dess har jag alltid fallit tillbaka på detta intresse som en stöttepelare även… Läs mer »

Cicci

Absolut – skicka gärna kommentaren vidare till henne!! Jag mailade också min kommentar till inbox 🙂

Trevlig kväll!
Kram

Viveka

Håller med om att det lindrar deoressionsliknande känslor. En djup depression är något annat. Men visst mår jag bättre när jag tar på mig mitt smink och då känner mig professionell gentemot kollegor och patienter. Och beröring och mjuka dofter och oljor och annat är absolut bra för skälen.

Hilde

Å, hoppas min tidning kommer på måndag. Jag ser fram emot att läsa allt, precis som alltid. Att hudvård och smink hjälper mot depression är jag bombsäker på. Om tidningen säger annat blir jag förvånad. När vi började utredningen med vår son fick både hudvård och smink en helt annan mening. Det kan nog vara denna flykten från verkligheten som ”räddade” mig under en oerhört tuff period. Det blir nog det reportaget jag läser först denna gången 🙂

Katta

Ska bli kul att läsa om kalendrarna! Lyckades lägga vantarna på Skincitys kalender och är så barnsligt nöjd och förväntansfull! Undrar mest hur jag ska kunna låta bli den i en månad! :O Kommer sova med den typ. 😀 För övrigt tror jag på hudvård mot depression! Den kanske inte botar men mitt ökade hudvårdsintresse har definitivt lindrat min utmattning och depression det senaste halvåret. Ansiktsvården är exakt den enda rutinen som jag kunnat upprätthålla, till och med utöka. Det är det enda som fortsatt vara roligt när jag mått kass. Att köpa och testa nya saker. Se resultaten och… Läs mer »

Saffron

Det där med att hudvård hjälper mot depression VET jag är sant!

Saffron

Jamen det är lite som en mindfulness-övning? Att man kan koppla bort alla dumma tankar en stund och bara chilla med en go’ peeling eller liknande.. återta kontakt med kroppen och jaget (som lätt dissocieras bort annars!). Kanske inte ett botemedel precis men en coping mechanism…

Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa