Settingspray som får en att drömma sig bort till varmare platser

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Dewy Coco Setting Spray från Beautyact är en settingspray med doft av kokos. Den ska förlänga make up:ens hållbarhet under dagen.

Dewy Coco Setting Spray

Dewy Coco Setting Spray ska ge lyster, fungera som primer under make up:en, fixera make up så den håller bättre. Samt fräscha upp huden under dagen. Den innehåller bland annat squalane. En flaska innehåller 30 ml och kostar 179 kr. 

Jag vet inte om det är min flaska det är fel på men om den ligger i en necessär eller liknande så läcker den lite. Inte så den tagit slut eller att det forsar ut. Men den läcker lite så den är lite blöt utanpå. Vilket jag tycker är riktigt störande. Men som sagt, det kan vara min flaska som det är något knas med. Jag brukar gilla kokos-doft, men ibland kan det bli lite tungt och lite för mycket. Den här har inslag av något fruktigt också vilket gör att den doftar jättegott. Det känns ungefär som om man är på en solstrand och det är varmt. Ja, hade man suttit i typ en bastu när man sprayar på den så hade man nästan kunnat tro att man är utomlands. Den känns riktigt återfuktande och huden får fin lyster. Jag tycker det är svårt att avgöra om sminket håller längre än utan sprayen. Men, den doftar gott, ger fin lyster och återfuktar så jag gillar den jättemycket. Jag gillar att flaskan är liten på grund av att den är smidig att ta med. Men eftersom min flaska läcker så är den ändå inte smidig att ha med. Den står i badrumsskåpet och jag använder den dagligen. 

Läs också:  Akademikliniken Pure Triple Peel
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa