Recenserar Silky soft blush från Beautyact

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Silky soft blush från Beautyact är ett rouge som kommer i fem olika nyanser. Jag har testat Peach me up och In the mood.

Silky soft blush

Silky soft blush ska vara lätt och pigmentrikt, lätt att bygga upp till önskad intensitet och ska ge en naturlig finish. De kostar 179 kr styck. 

Silky soft blush

När det kommer till rouge är jag verkligen en vanemänniska. Gillar jag en nyans så blir det väldigt lätt att jag sträcker mig efter den på morgonen när det ska gå snabbt att göra sig iordning. In the mood och pesach me up är båda nyanser jag gillar. In the mood innehåller lite skimmer och ger ett väldigt fint glow. Vilket jag oftast gillar. Det ger ett friskt och fräscht intryck. Peach me up ger lite mer av ett solbrun intryck, ni vet som när man varit på solsemester. Vilket är väldigt trevligt nu när jag börjat bli mer flitig med BUS:en. Så ja, jag gillar verkligen båda dessa. De är lätta att applicera utan att det blir för mycket, precis som de beskrivs så tycker jag de är lätta att bygga till den intensiteten jag vill ha. Jag bygger hellre upp mitt rouge i några lager och slipper skarpa övergångar. Hittills har Beautyact levererat, det jag har testat hittills gillar jag. Har du någon favorit från Beautyact?

Läs också:  Celebration time!
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa