Visa webbinnehåll

Blogs

2 dagarsJättekul jobb!
En 2 dagars maratonplåtning, 6 looks och lika många tutorials, allt med superproffsiga make och hår och ett väldigt trevligt team.
Jag ser fram emot de färdiga bilderna, men det blir till våren...

Yeehoooo!!Tusen tack Kicki för presenten!
Så fick jag då äntligen mitt efterlängtade Loubouitan nagellack-recension kommer senare....
Yiiiiiihaaaaa!

WHYRED ss2015Idag målade vi bokstäver på Whyreds visning. Inspirerade av T-shirts med tryck, så fick killarna kritvita naglar med texten WHYRED skrivet i svarta bokstäver. Tjejerna lackades i blekrosa, och de fick nöja sig med endast ett W, på höger pekfinger.Ida Sjöstedt ss2015Temat var " The Queen Of F-cking Everything" och kollektionen var underbart glittrig och kaxig. Vi matchade såklart upp naglar och tår med paljettmanikyrer i 4 olika färger.
På översta bilden är Ida själv i full färd att rätta till alla modeller backstage, hon anlitar sällan stylister utan fixar det själv-och det gör hon ju verkligen.
Kollektionen andades lite 70-tal denna gång med utsvängda paljettbyxor och genomskinliga klänningar.
Hår; Kevin Murphy
Make; Linda Grandin/ Link
Naglar: Frida Selkirk nailstyling

De fina runda solglasögonen är från Siluettes.

Inside GuldknappenSå var Guldknappen år 2014, över för denna gång.
Mängder av modefolk, roliga krationer, kändisar och några av oss beautyfolk hade trevligt och åt en fantastisk buffe, på tjusiga Grand hotel i Stockholm.
Bästa Accessoar vann The case factory, för deras exlusiva mobilskal och Bästa Design vann Whyred.
Andra nominerade var Stylein, Ida Sjöstedt, By Malina, Bkl mfl.
Vackrast denna kväll måste varit Fredrik Robersson iklädd en kermitgrön skapelse från Wihlja, som krävde sitt utrymme-underbar. Även Bea Åkerlund och Charlotta Flinkenberg bar kragtoppar från densamma och blev flitigt fotade även dom.
Jag och min date var såklart mindre populära bland vimmelfotograferna, så vi använde istället Specsavers fotobås och glasögon för att föreviga vår look....Visar 1-5 av 975 träffar.
Antal per sida
Sida av 195