Visa webbinnehåll

Blogs

Marina naglarMarint tema gjorde jag på dom här fina händerna, som drog aningen åt nåt slags adidastema. Jag jobbade med gelelack från Gelish/Harmony, men det går ju precis lika bra att använda klassiskt nagellack. Ex Essies "blanc" och "butler please".
Vit bas i två lager, därefter lackades revär på sidorna i blått. Tummen och långfingret fick två ränder istället. Till det behöver du en smalare pensel, så slipper du kladd.OmbreBlekgul bottenfärg med en Ombre ( fejding) graderad i grönt- helt underbara naglar.
Du börjar med din undre grundfärg i två lager, därefter duttar du ut den gröna med hjälp av makeup svampar. Jag använder både små ögonskuggsapplikator svampr och lite större foundationsvampar.
Buskul och relativt enkelt.

Bröllops naglar i 4 varianterBilderna jag valde att visa tidigare idag under TV inslaget är bara några av alla varianter av bröllopsnaglar, som finns.
Personligen tycker jag spetsklädda naglar är jätevackert. Lättast är att fästa den klippta spetsen i gellack och härda fast den.
Tårtpappersmånen, är ju tänkt att efterlikna spets och kan ju självklart målas även i en french eller sneddad, allt efter tycke och smak.
Bokstäverna är från Minx Underwear, och är designade för att läggas i gellack. Självklart kan man ju även skriva för hand med kort pensel.
Den Franska manikyren måste väl ändå vara den absolut vanligaste bröllopslackningen. Vita toppar och naturell bädd är något som de flesta brudar känner sig fina i.

TV4 -snygga naglar till bröllopet
Bröllopsinspiration på TV4 Nyhetsmorgon.

http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=2753386&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se

Visar 1-5 av 960 träffar.
Antal per sida
Sida av 192