Visa artiklar

Blogs

Naglar i gråttLite inspo till helgens naglar... Ljus, ljusgrått plus silver blir en mjuk och lyxig kombination. Här är tummarna lackade i en fransk med topp i silver och den ljusgrå som bädd. Annard är det helfärg men på olika naglar.

Naglar för Ida Klamborn AW16Ida Klamborn ville göra en visning för vanliga människor med vanliga tjejer som modeller och öppna stolar i publiken.
Och det lyckades hon med! Men hon hade en modell som kanske inte alltid klassas som vanlig. Carolina Gynning var jokern på catwalken och överraskade en förtjust publik iklädd en Tshirt med texten- Super Mega Pussy Vagina- en text vi också skrev på hälften av de 24 modellernas naglar, Carolina hade bokstaven S på långfingret tex.
Resten av tjejerna lackade vi i klädernas färger. Neongrönt, ljusblå, rost och cerise.Naglarna till Ida Sjöstedt AW16!

Till Ida Sjöstedt använde vi nagelfolie från MINXNAILS i en mängd olika designs. 20 vackra modeller kläddes i nageltapet bestående av prickar, stjärnor, ränder och metaller.

 

Naglarna till Valerie AW!

 

 

Till Valeries visning, så använde vi Essies "minkmuffs" som har en lite rostbrun ton.Svarta ränder ritades runt hela nageln och fingret i en känsla av fingertopps ringar...

Loreals fashionlounge idag!Idag jobbade vi på Loreals Fashion Lounge, för Essie.
Massor av bloggare och pressfolk kom förbi för att fixa naglar, hår eller makeup.
Essies nordics stora sammarbete med Sofie Fahrman presenterades såklart!
Imorgon drar vi igång med visningar.

Visar 1-5 av 1 267 träffar.
Antal per sida
Sida av 254

Senaste kommentarer

Länkar - Övrigt