javax.portlet.title.56

Blogg

Sista dagen i DubaiDen sista dagen i Dubai bestod av 18 manikyrer, ett gäng smyckestatueringar, poolbad och strandsol, glass, vattenland och slutligen urmysig middag på en arabisk båt.
Nu går jag och lägger mig och är galet ivrig att få se och krama mina barn imorgon...

TjejplanetEfter att ha flygit gräddfil hela vägen till Dubai checkas vi in på lyxhotellet Atlantis Palm. 40 förväntansfulla tjejer i olika åldrar från olika delar av Sverige paras ihop 2 och 2 i lyxiga dubbelrum och förbereds på 4 dagars härligheter.
Ett jätte akvarium, guld i taket och frukostbuffeer som dignar.
Nu ska vi ut på ökensafari och beduinmiddag.På väg till Dubai!Jag och Sandra, mycket nöjda med benämningen "Nagelproffs", är på väg med Mix Megapol till Dubai. Vi ska jobba med Tjejplanet och göra manikyrer på 50 lyckliga vinnare!
Fortsättning följer..

Babyblått och röttRött och babyblått är inte en helt vanlig kombination, men bloggerskan Elsa Ekman bär upp det med bravur.
Inspirationen var Dagmars visning under modeveckan.
Jag använde mig av Artistic colorgloss, ett gellack, men självklart funkar det precis lika bra med klassiskt nagellack. Se bara till att den blå har mycket pigment, så den täcker den röda.

På Olympia Beauty LondonDen stora Skönhetsmässan Olympia Beauty går årligen av stapeln i London, nu på hösten och jag brukar försöka åka dit vartannat år.
Förutom naglar kan man frossa i makeup, hårstyling, fransar och diverse undergörande behandlingar.
Det är alltid lika kul att inspireras och hitta nya verktyg och färger.
Dessutom finns en alldeles underbar choklad och jordgubbsspetts-bar, mycket strategiskt utplacerad, för att höja blodsockret på alla köpsugna skönhetsterapeuter.

Visar 1-5 av 1 202 träffar.
Antal per sida
Sida av 241