Visa webbinnehåll

Blogg

Stockholm Pride 2015Idag hade jag kul med Elisabet Mazic ( frisör och faktiskt gammal bloggare på DB för länge sedan) på den årliga Pride-festivalen i Stockholm.
Vi var bjudna på brunch hos mysiga Fredrik Robertsson och där träffade jag även Beautygeniet Hedvig von Mentzer och grymma fotografen Magnus Ragnvid plus en massa annat trevligt folk.
Det bjöds på mini-hamburgare, pulled pork tacos mm och, inte att förglömma, en grym drinkslush!
Farligt god och läskande, om ni förstår vad jag menar, efter 4 st var både jag och mitt sällskap tvungna att sluta fylla på glasen.
Min fab kollega Sandra var gullig och gjorde "pridenaglar" på mig så jag kunde glänsa lite.
Tåget var roligt och lååååååångt och vädret visade ju faktiskt att - Gud älskar alla barn, speciellt de utsatta. -Ja, det var en känga till de som använder sin religion för att dölja sina egna fördomar.
Själv är jag ateist och gillar alla som har ett gott hjärta och vill väl, oavsett hud, kön, sexualitet osv...liksom de flesta jag umgås med. Annars hade vi liksom inte hängt..så är det att bli lite äldre, man vill omge sig med bra energi, eller hur?Glöm inte nagelbanden!Vidden av att fixa och underhålla nagelbanden är faktiskt större än vad man kan tro.
Med hjälp av rätt kräm och redskap ( en cuticlepusher och en nagelbandssax) eller en manikyrist så blir din nagelyta både längre och mer välformad på 20 min, och vips är även den korta trista nageln redo för lite färg.
En hjälpande kräm att leta efter är en sk, Nagelbandsremover även kallad Cuticle eraser. De krämerna innehåller även lite aha el pha syra som avlägsnar den döda hud som faktiskt det uppväxta nagelbandet består av. Om du efter en grundlig manikyr fortsätter att underhålla nagelbanden med en sådan kräm så växer de inte fast på nagelplattan längre utan håller sig på plats.
Manikyrerar du själv hemma så skaffa bra redskap. Nåt att försiktikt putta ned nagelbanden med, bör ha mjuk ände så du inte skadar nageln och en lite nagelbandssax för att klippa den huden som är död, och onödig. Jag ser helst att man låter proffsen göra detta, men om du ändå måååååste.....Klipp bara inte för nära så du går sönder, det blir lätt inflammation och huden producerar ännu med hård hud för att skydda sig.
Bra Cuticle remover har Depend, Dior och CND, så välj prisklass själv, alla fyller sin funktion.

Jag i Veckorevyn!I senaste numret av Veckorevyn tipsar jag om nageltrender och tricks- massor av härliga inspirationsbilder dessutom!

LeopardigtKolsvarta naglar med leopardmönster som accenter på ringfingrarna- kan det vara nåt?
Leopard är faktiskt ett relativt enkelt mönster att måla. Det ska ju inte vara exakt utan just lite olika, så man målar helt enkelt ett gäng halvcirklar i svart ovanpå sin basfärg och därefter klickar man i nåt som bryter lite inuti cirkeln.

Chanels beiga palettHur fiiina är inte dessa 3 härliga nudefärger från Chanel?
Hitta den beiga kulör som klär dig och din hudton bäst och använd den både på fingrar och tår, lika säkert kort nu på sommaren som senare i höst.
Beige pur är min personliga favorit!
Visar 1-5 av 1 162 träffar.
Antal per sida
Sida av 233