Visa webbinnehåll

Blogg

Naglar i vit marmor, kan det va nåt?Igår fick jag göra marmornaglar för första gången.
Fashionistan Angelica Blick ville ha designen, så varför inte, och visst blev det allt lite fint?
Två varianter av vitt nagellack, ett transparent och ett täckande rörs ihop över en naken, lite mjölkig bas.
Lillfingrarna är i Silver Minx.

Svart, vitt och lite naketNåt som känns hett nu är nakna detaljer i lackningarna. Här är en svartvit variant, med nakna skiljelinjer.

Strösslat silverVintermys var temat på plåtningen jag var på förra veckan och vi enades om att makeupen skulle göras i metaller. För att få till myset i höstmyset, så strösslade jag stålgrått metallglitter över silverlacket. Enkelt, men väldigt effektfullt
Glitterströssel går att hitta på olika nagelshopar, men även på tex Panduro.

Tuxido-nails till fest!Ett hett tips om du ska på riktig fest, men känner dig lite tråkigt klädd- gör ett set med Fracknaglar eller in english- Tuxidonails!
Enkelt att göra och definitivt ett snackis under middagen.
Måla alla naglar vita. Ta sedan ditt mest täckande svarta nagellack och gör tjocka, sneda streck över varje ytterhörn på nageln, detta är nu dina "kavaj slag". Fortsätt sedan med tre prickar uppåt som knappar, och avsluta med en fluga.

Guld tatueringar från Flash tatoosJag är nu helt betagen i dessa metalliska fejktatueringar från www.flashtat.com , de är så snygga.
De har blivit en superhit i USA och används istället för och tillsammans med smycken.
De funkar precis som barnens låtsastatueringar, man klipper ut den bild man vill ha, placerar den upp och ned på utvald plats och blöter ned den tills den släpper- underbart!
De sitter i 4-6 dagar och beställs via hemsidan från USA.

Visar 1-5 av 1 008 träffar.
Antal per sida
Sida av 202