javax.portlet.title.56

javax.portlet.title.33

Swedish Beauty Awards 2015I år var det 20-tals tema med klädkod därefter. Ett otal fjäderprydda huvuden och paljetterade klänningar samlades i Garnisonens nya resturang K- märkt för att avnjuta god mat och trevligt sällskap.
Kvällens konferencier var Sofia Wistam och Peter Seipen och det var en väldans massa priser som skulle delas ut.
I årets nagelprodukt tävlade Depends nya 7 day geleffekt lack, essies quick-e snabbtorkande droppar, Diors nya nagellack och Zoya. ESSIE vann!
En rolig kategori var - Årets eldsjäl , där någon som brinner lite extra mycket för sin del av branschen skulle uppmärksammas, och vann där gjorde killarna bakom företaget Björn Axen-kul!
Det fina med den här galan är att en stor del av allt överskott går till projektet " look good- feel better", där många i vår bransch stödarbetar med att hjälpa cancerdrabbade kvinnor att återskapa sitt utseende efter att ha tappat allt hår under behandlingar.
Ni ser- all skönhet är inte ytlig...Yves Rocher presenterar nya nagellackImorse var jag och mina fina tjejer Tara och Sandra och jobbade på storföretaget Yves Rocher pressfrukost. De lanserade en hel drös nya nagellack och vi demonstrerade de fina färgerna på alla som ville.
De nya nagellacken har en väldigt konsumentvänlig pensel, som är platt och med en mjuk rundning så att lätt följa nagelns form. Även formulan är följsam och snabbtorkad vilket ju såklart är uppskattat.
Som en liten avstickare finns även en serie med geleffekt, alltså något tjockare finish med en otrolig glans. I den här serien fick jag en favorit- gel topcoat. Den var underbaaar!

Manikyrerna överskuggades något över skönhetsbranchens största ilandsproblem just nu- vad ska vi ha på oss på Swedish Besuty Awards???
Det är 20-tals tema nämligen, och de allra flesta är väldigt bekymrade.
Men kul blir det!
Sammanfattningen av nysatsningen på Yves Rochers nagellack är- dom är jättebra!Victoria Beckham gör nagellack!Fashionistan, designern och megakändisen Victoria Beckham gör en limiterad nagellacksduo i samarbete med NAILSINC.
Färgerna är inspirerade av hennes klädkollektion SS15 och precis som kläderna så är Asien källan till färg och form.
"Judo Red" är vackert signalröd medan "Bamboo white" är mjukt benvit.
Flaskorna är en story i sig. De är gjorda i venetianskt glas som är format i stilrena konkava, raka linjer och både den svarta och den vita flaskan har en moderiktig matt finish på glaset, som är frostat.
Dessutom ska nagellacket ha en formula som de kallar "strech-to-finish", och ingredienser av bamboo extrakt och annat som förbättrar nagelkvaliten och stimulerar tillväxten.
Detta betvivlar jag starkt då det är väldigt svårt att ändra en redan utväxt nagel, men herregud det är säkert en fin tanke bakom, och för att vara helt ärlig så bryr jag mig faktiskt inte- flaskorna är så snygga att jag får gåshud.
Dessa godingar säljs på Sephora för 149 kr, vilket ju känns helt överkomligt.Gråblå tassarHur snyggt blev inte detta?
Esse gellack i färgen " on a silver spoon" pryder fashionistan Angelica Blicks långa naglar.
Ja, även Essie har numera gellacker- i de mest populära färgerna från den klassiska nagellackserien,-wow!Color it- Make up StoreNaglarna i Makeup Stores nya look, har jag gjort (läs stolt mellan raderna), och den underbara makeupen är gjord av Åsa Östergren, som faktiskt också bloggade här på Daisy Beauty för några år sen.
Namnet på looken är, såklart, - Color it- passande, eller hur? Så här såg jag själv ut när jag var 20 och älskar fortfarande det lite galna, punkiga, men försöker tona ned det, som det sig bör ( har jag hört) när man är över 40 strecket....

Visar 1-5 av 1 112 träffar.
Antal per sida
Sida av 223