javax.portlet.title.56

javax.portlet.title.33

Chic naglarÅh va kul att se så många sidor med mina naglar i en och samma tidning!
Elsa Ekman på omslaget gjorde jag i en grafisk manikyr och använde vitt och orange gelpolish från Artstic colorgloss.
Marc Jacobs väskan matchade jag i en direkt kopia av mönstret. Där var utmaningen att hitta exakta färger, och sen jobba med penseldrag för att få den där handmålade looken. Basen i den lackningen är blek aprikos, och gjordes i Ciates "baby doll".Lancome..Vilka underbara färger!
Den " nudiga" har en lite kall ton i sig vilket gör att den är perfekt på de allra flesta, det är den varmare lite gula tonen som brukar vara mer svårburen( även om de flesta tror precis tvärtom.), ordet kall låter ju liksom hårdare.
Den så trendiga aprikos/apelsinen finns med även här, årets färg månne?, och är mjuk och lagom utan att vara mesig.
Röd, korallröd och rosa är ju givna delar i en sommar/vår kollektion så sammanfattningsvis uppfyller väl Lancome alla krav i år. Trendig och konsumentvänlig, men kanske utan överraskningar dock.
Fin och lite trygg kollektion helt enkelt.

Tjejkväll på NKIdag hade NK extraöppet för de kvinnliga nyckelkunderna och anordnade "Tjejkväll" i varuhuset.
Vi var på plats både hos Marc Jacobs med Minx och för NK Beauty Lounge där vi gjorde manikyrer på löpande band. Sitter nu trött, klickan är 23.50, men nöjd i bilen på väg hem.

Rosa vårnaglarRosa måste väl ändå vara den mest säljande färgen ever? Det känns som om alla utom jag gillar rosa i olika varianter. Babyrosa, tugummirosa, Barbierosa, Ceriserosa osv osv.... Och visst även om jag själv aldrig bär rosa, så håller jag med om att den är riktigt fin på de allra flesta av oss och varför inte som här på bilden, i två nyanser.

ReklamfilmRoligt uppdrag idag!
Naglar på tre olika modeller, med tre olika looks, för att representera tre olika typer av kvinnor.
Kan ni gissa vilka?
Neongul, svart med guldglitter och fransk med mintgrön kant.Visar 1-5 av 1 103 träffar.
Antal per sida
Sida av 221

Senaste kommentarer