Visa webbinnehåll

Blogs

Nude är en säker mittemellan färgNu såhär i väntan på riktiga hösten så känns de starka glada färgerna kanske inte riktigt lika kul längre. Många väljer beige, nude, lera som sålänge färg.
Nägra fina exempel är MaxFactor " desert sand", Essie "spin the bottle", Dior " yacht", Opi " taupe-less beach" och Butter London " All hail Mqueen".

Rött och zvartVisst är man lite mitt emellan just nu, då kör jag gärna rött och svart ihop. Den glada sommaren och den mörka hösten möts...

NCLAFick prova märket NCLA idag och gillade vad jag såg.
Märket är stort, från LA, men relativt nytt i Sverige, och gör gärna samarbeten med kända namn. Här i Sverige med bloggerskan, Fanny Lyckman och Hollywoodfrun, Isabel Adrian.
Fina färger och snygga flaskor. Inget glädjetjut över penseln kanske, den var ordinär, men helt okej.
Nagellacken "3-free", men kallas
"5-free", då de tydligen är helt fria från lösningsmedel. Detta innebär alltså att de inte tjocknar, spännande...tiden får utvisa detta.
Snygga är dom och kostar 165 kr, finns att köpa bla på NK och Stockholm Market.
Prova!

OPI PeanutsEn nytt sammarbete för OPI till hösten är med SNOBBEN... Kollektionen är döpt till peanuts och har ett krämlack i svart och ett solgult. Även 2 st glitterlack ingår. Glitterkornen är helt utan metall och skimmer, så resultatet blir mer prickigt än glittrigt
Ute i oktober inför Halloween och kostar 159 kr.

Härlig höst från IsadoraVarm och rofull, och döpt till Coffee and poetry, är Isadoras höstkollektion.
Lacken är härligt murriga och har namenen Belle Beige, Purple Prune, Black Coffee och Autumn leaves.
I butik fom förra veckan och kostar ca 69 kr.
Visar 1-5 av 968 träffar.
Antal per sida
Sida av 194