Senaste inläggen

Shoppingtips: L'Occitane Revitalizing Fresh Shampoo + CondirionerMed mig på resan har jag mini-flaskor med schampo och balsam från L'Occitane, Revitalize-serien. Jättebra för mitt torra, långa och lite frissiga hår. Jag har testat andra serier från L'Occitane som inte har funkat lika bra. Den här gör lockarna sammanhållna, frisset minskar (men försvinner inte helt) och håret blir rent och håller sig rent länge. Köpa!

Annecy 2014: KvällsritualEfter en tvåtimmarsflygning (drygt), en snabb shoppingrunda (vin, korv, kryddor) och en trevlig middag med Allergans representanter, är det skönt att få komma till ett fint hotellrum och lägga en mild fuktmask. Caritas Masque de Coton tas upp av huden och behöver inte tvättas av så nu går jag och lägger mig. Godnatt!

Marknadsföring genom naglar?Dessa tjusiga tassar gjorde vi i ett försök att mjuka upp ledningen oå NK, och det blir mer och mer vanligt att skriva små budskap på naglarna, som lOVE, AIK osv
Väkomnen på kalas henn käl

Just nu: På väg till Schweiz fast FrankrikeSnart flyger jag till Genève för vidarebefordran till Frankrike. Jag och några beautykollegor ska besöka Allergans fabrik och lära oss mer om fillern Juvéderm.

På bilden: Gertrud Dahlberg på bland annat M Magasin, PR-kvinnan Camilla, Elisabeth Garcia för Min Hälsa och Linnéa Öst på tara.

Drömoutfit: mjuka, pudriga toner i vinter

drömoutfit

Från diornagellack till en drömoutfit! Denna gång en höstig outfit som sticker ut i höstmörkret med mjuka, pudriga toner. Jättefint om man gillar färg! (hehe). Stickad puderrosa tröja från Uniqlo, spetscamisole från Dolce & Gabbana, jeans från J Brand, grå kappa från Rochas, väska från Prada, mockaboots från Nine West och mobilskal från Whale Tail.

English: Soft pastels for winter.

Prenumerera på bloggen Prenumerera på bloggen

Senaste bloggarna

Beauty by K Testar det mesta - på sig själv
Kicki Norman Chefredaktören om foundationtester och beautyshopping
Frida Selkirk Nagelterapeutens lack, trender och trick
Karin Lind Klassiskt mode och smart styling
Tindra Löfgren Frisören om färg, hårstyling, klipp och vård
Little Miss Consumer Hon kan aldrig ha för många läppstift