Senaste inläggen

Vinn en makeover på Attitudemässan!Nästa helg gör jag scenframträdande på Attitude Sthlm mässan, tillsammans med makeupartisten Linda Hallberg och brynstylisten Tilda Forsgren. Programledare Daniel Paris. Vi pratar skönhet, trend och girlpower under 30 minuter.
Vi visar också en makeover på modell!
Vill du bli den modellen?
Följ @attitudesthlm och förklara varför just du ska bli stylad.
Du vinner självklart även fri entre för dig och en vän, till Attitude i Nacka Strand, en mässa om trend- mode och skönhetGodmorgon!

Daisy Beauty Detox 2015: Var med!

detox hälsa kosttillskott 2015 daisy beauty detox kost utrensning

Sedan 2008 gör jag en detox en gång per år, även om jag har pratat mindre om det på sistone eftersom alla detoxar, "detox" används som synonym till "banta" och folk på allvar tror att det är nyttigt och prisvärt att dricka 300-kronorsjuicer i en vecka. Jag detoxar inte för att gå ner i vikt, jag detoxar för att få ordning på matvanor och dygnsrytm, minska stressen och öka hållbarheten i kroppen och för att, i den mån det är möjligt, rensa ut en gammal slaggprodukt och en tungmetall eller så. (Läs mer här.) Och for the record: hempressad frukt- och grönsaksjuice är ett jättebra alternativ till läsk och kaffe, men kan som hälsofördel inte ersätta en balanserad kost, regelbunden (vardags)motion och att du lever ett liv som gör dig glad.

2015 gör Daisy Beauty en sjujävla beautymässa för bloggare, Daisy Beauty Expo 2015. Dagen efter den, nämligen 11 januari, kommer jag att köra igång min detox för 2015. Det visade sig att även Sam och vår annonsansvariga Christine ville hänga på, liksom några andra personer som hörde talas om detta, så vi har startat Facebook-gruppen Daisy Beauty Detox. Du, som liksom vi, vill börja året med en hälsomånad är välkommen att hänga på! Gå i så fall med i Facebook-gruppen Daisy Beauty Detox och förbered dig på fyra besvärliga och samtidigt sköna veckor, och bättre hy, minskad stress och förmodligen även mindre ont i huvud/axlar/knän/tår (eller var du nu har ont).

När jag detoxar följer jag personligt utprovade kostråd och tar personligt utprovade näringstillskott. En gammal vän till mig har utbildat sig till näringsterapeut, kinesiolog och ja, allt möjligt inom alternativ hälsa, så han hjälper mig att ta fram kostråd och piller som passar just mig under detox. En personlig ät-plan är ofta mer tillåtande än en som ska passa alla, då den generella ät-planen tar bort allt som eventuellt kan belasta kroppen och inte lämnar så mycket kvar. Min kinesiolog-kompis heter Lars och finns på Motus.se. Han är väldigt fullbokad så vill du konsultera honom – boka honom nu.

En mer generell ät-plan, som Lars har tagit fram till tidningen ToppHälsa en gång i tiden, finns på min gamla blogg. Följ gärna den!

Vecka 1.
Vecka 2.
Vecka 3+4.
Övriga tips.

Detoxa med Daisy Beauty! Vi finns på sociala medier under #dbdetox15.

In English: Prepping and peppeing for detox in January 2015. 

Recension; 24.7 Naturalbalance från Bioline.

Nu är det dags för något som jag tycker är så otroligt tråkigt, nämligen att recensera hudvårdsprodukter, don't get me wrong, jag tokdiggar bra hudvård men jag ÄLSKAR smink. Jag känner mig rätt så ointresserad av vad den eller den krämen gör för huden, glittrar produkten inte? Ja då har den tappat mitt intresse (om det nu inte är så att produkten innehåller typ snigelslem, sperma eller något annat spännande). Men.... jag tycker ändå att det är viktigt att blogga om de produkter som jag testar och hur jag upplever dem. Nu har jag kört på serum, kräm och peeling från serien 24.7 Naturalbalance från Bioline i snart 2 månader och här kommer mina recensioner.

  • Phyto Duo Gommage - en riktigt bra peeling som även går att använda som ansiktsmask, innehåller både malda aprikoskärnor, som jobbar mekaniskt och enzymer, som jobbar kemiskt med att exfoliera huden. Känns skonsam och effektiv. Kostar ca 365:- för 100 ml.
  • Vitamin C Fusion Cream - fuktighetskräm för både dag och natt med C- och E-vitamin, produkten är lätt parfymerad. Krämen är behaglig och tränger lätt in i huden men ger inte det där lilla extra som jag söker. Fungerar antagligen bättre på sommaren eller för någon som vill ha en väldigt lätt kräm eller har en oljig hy. Kostar ca 395:- för 60 ml.
  • Vitamin C+E Nectar - ett väldigt "vattnigt" serum som knappt känns på huden, innehåller C och E-vitamin, ska ge lyster och boosta huden med fukt. Jag märker ingen skillnad på om jag använder produkten eller inte. Kostar ca 375:- för 50 ml.

Alla produkter ovan finns att köpa på bla hudoteket.se, här kan ni se vad LipGloss Bitch, Beauty by Tanci och El Mika har att säga om några av produkterna ovan. 

Följ bloggen via Bloglovin!

En sminkning

beauty

Här ser du en sminkning jag bar för några månader sedan, men som jag glömt visa er. På den tiden hade jag fortfarande mitt svarta hår! Nu är det brunt, som ni kanske vet. Till den här sminkningen lade jag en bas med hjälp av Dior Nudeskin BB Cream toppat med Hoola-bronzern från Benefit. På ögonen har jag skuggat med MAC Omega, en kall-brun-taupe skugga och sedan lagt en svart eyeliner, Flex Tip Eyeliner från Isadora. Ögonbrynen har jag fyllt i med Anastasias Dipbrow i färgen Dark Brown. På läpparna duttade jag lite av Clinique Chubby Stick i färgen Chunky Cherry.

English: A make-up look I did a while ago.

Naturligt mörkblondimage1.PNG

Den här söta tösen var trött på sitt blonda hår och ville bli mörkare utan att för den sakens skull bli brunett.

Jag jobbade med lite olika nyanser, nämligen följande:
Botten: Illumina 7/+8/69 med 6%
Längder: Color touch 8/3+ 7/3 + en "ärta" /34 med 1,9%. 
Prenumerera på bloggen Prenumerera på bloggen

Senaste bloggarna

Beauty by K Testar det mesta - på sig själv
Frida Selkirk Nagelterapeutens lack, trender och trick
Kicki Norman Chefredaktören om foundationtester och beautyshopping
Little Miss Consumer Hon kan aldrig ha för många läppstift
Karin Lind Klassiskt mode och smart styling
Tindra Löfgren Frisören om färg, hårstyling, klipp och vård