Senaste inläggen

Ny budgetfavorit - Pantene Pro-V Repair & Protect.

Ni har bett mig leta upp bra och billlig hårvård och här kommer mitt budgettips för dig som har torrt och skadat hår. Pantene Pro-V's nylansering av serien Repair & Protect känns både snäll och effektiv mot håret och priserna är väldigt humana även om doftsättningen får mig att gäspa (doftar typiskt "rent"). 

  • Repair & Protect Shampoo - guldklimpen i samlingen, gör håret rent utan att lämna det torrt och strävt samtidigt som håret blir mjukt UTAN att kännas fettigt. Ett riktigt bra shampoo. 5 av 5.
  • Repair & Protect Conditioner - ett lättviktsbalsam som inte tynger ner håret men ändå gör det lent som det finaste silke, håller dock inte hela vägen utan håret känns något strävt längst ut i topparna. 4 av 5.
  • Repair & Protect Dry Oil - den här oljan gör absolut inget för mitt hår dessutom luktar den illa. 0 av 5.

Ni hittar Repair & Protect i dagligvaruhandel med priser från ca 30:- och uppåt! Har ni testat produkter från Pantene Pro-V och i så fall vad tycker ni?

Följ bloggen via Bloglovin!

Dagens shoppingtips: fina smycken

snyggt i butik

Har du inte råd eller lust att köpa nya kläder? Köp smycken istället! Med nya smycken förändrar du snabbt en outfit. Jag gillar särskilt maffiga halsband, gärna tillsammans med en vit skjorta och en tröja över, så halsbandet sticker fram under snibbarna. Alla smycken ovan hittar du på Deseos.se.


Två favoriter ser du ovan, de kommer från H&M men har inte riktigt landat i butik ännu. Jag tror att det vita halsbandet skulle vara jättefint tillsammans med något svart.. Kanske över en tröja eller en enkel klänning.

English: Statement jewelry by Deseos and H&M.

Video: Kickis och Fridas beautymåsten

frida selkirk favoriter video

Jag och Frida har gjort en video om de produkter och verktyg vi inte kan leva utan just nu. Frida har använts sitt favoritverktyg sedan hon var elva år gammal, och jag har lagt ögonskugga i näsvrån så jag inte ser klok ut, så en av oss är mer av ett beautyproffs än den andra, om jag säger så.

Nåväl, om du tycker vi är roliga och kloka så prenumerera på vår youtube-kanal: daisybeautymagazine

(Och du som till skillnad från jag kan använda Shu Uemuras berömda fransböjare kan just nu vinna den på vårt instagramkonto: @daisybeautymagazine).

In English: Me and Daisy Beauty's nail blogger Frida made a video about the beauty products we cant live without. Enjoy!

Nytt svenskt hårvårdsmärkeimage.jpeg


 
Exit haircare är en ny serie hårvård från vårt avlånga land; extra kul med ett svenskt märke tycker jag!  Produkterna är framtagna av frisörer för frisörer, och huvudingrediensen är arganolja. 
De är parabenfria och icke testade på djur, priserna ligger mellan 189- 199 kr. 

Återkommer med recension! 

Veckans Recension: L'Oréal Exclusive Pure Reds JLo

veckans recension

Blake Lively, Douztzen Kroes och Jennifer Lopez har tillsammans med L'Oréal skapat var sin kollektion med röda läppstift och nagellack. Snygga färger och SKITBILLIGA!


Nagellacken kostar 59 kr st och läppstiften endast 129 kr! Hallååå bargain! 

Blakes och Jlos läppstift är superlika, men min kärlek föll på JLo's då det är lite kaxigare, matt men mjukt. Extremt lätt att använda och röda läppar får vilken trökig höstdag att kännas LIIITE lättare!
Pris: 129 kr
Betyg: ***
Betyg MED läppenna: ****

 

 


 

Prenumerera på bloggen Prenumerera på bloggen

Senaste bloggarna

Beauty by K Testar det mesta - på sig själv
Little Miss Consumer Hon kan aldrig ha för många läppstift
Karin Lind Klassiskt mode och smart styling
Kicki Norman Chefredaktören om foundationtester och beautyshopping
Tindra Löfgren Frisören om färg, hårstyling, klipp och vård
Frida Selkirk Nagelterapeutens lack, trender och trick