Senaste inläggen

Hud och Kosmetik 2015: Daisy Beautys loungeIkväll har jag varit ute i Kista och pysslat i Daisy Beautys monter på Sveriges Hudterapeuters Riksorganisations mässa Hud & Kosmetik. Förutom det vanliga pressrummet finns nämligen en lite härligare lounge - vår - dit speciellt inbjudna bloggare och journalister är välkomna. De närmaste två dagarna kommer jag och mina kollegor Sam, Krizz och Farshid servera vatten, dela ut produktprover, dela ut nya numret av tidningen och överlag göra mässbesöket skönt för våra vänner. Det ska bli jätteroligt! Fast ännu lite roligare skulle det nog vara att vara en av våra/SHR:s gäster, insåg jag när jag ikväll tittade runt på alla jättefina montrar...

Mest spännande ska det bli att se om Gildas monter är på plats imorgon. Gilda-grabbarna fick lite oväntat köra från västkusten i 80 km/timmen (på grund av sjukt tung lastbil) och kom ungefär fram när alla andra gick hem.

Grymt fin mässa, jättespännande produkter, många nyheter och positiv stämning. Det här kommer bli så jävla kul!

Hösten från VinaluxPetrolium, vinrött, midnattsblå, rött, biege, silver och en helt fantastiskt mörk glitter aubergine. Jag gillar kollektionen från CNDs Vinalux!
Den känns både trendig och andvändbar i höst.
Vinalux sälj framför allt på salonger runtom i landet och kostar ca 150 kr.

A Great Opera-tunity och Worth a Pretty Penne från OPI (Venice Collection).

Från OPIs Venice Collection (fler bilder här) kommer min favoritmanikyr i roséguld och persikorosa, hur fint gifter sig inte A Great Opera-tunity med Worth a Pretty Penne?!? Jag har varit så nöjd med färgerna och hållbarheten på manikyren att jag inte lackat om på 5 dagar (normalt sker omlackering varannan dag). 

A Great Opera-tunity (tumme, lill- och pekfinger) och Worth a Pretty Penne från OPIs Venice Collection.

A Great Opera-tunity (lill- och pekfinger) och Worth a Pretty Penne från OPIs Venice Collection.

A Great Opera-tunity (lill- och pekfinger) och Worth a Pretty Penne från OPIs Venice Collection.

Worth a Pretty Penne var en dröm att måla med och lacket täckte med 1-2 lager medan A Great Opera-tunity krävde 2, jag använde Top Coat från OPI som överlack. Vill ni se fler lack från kollektionen så kan ni kika här, ni hittar dem hos bla Kicks och Åhlens för ca 155:- per styck.

Följ bloggen via Bloglovin!

Hear! Hear! VIKTIGT OFFICIELLT MEDDELANDE!!

Hej där!

Här kommer min stora hemlis som jag har fått trycka på ett tag. Nämligen att jag har BYTT JOBB!

Från och med idag, den FÖRSTA (1:a) September 2015 är jag - JAG! - en fullgod medlem i Daisy Beauty familjen! HURRA!!!! 

Min nya titel är Sales Executive och det är till mig du ska vända dig om du är sugen på att annonsera i Sveriges absolut bästa skönhetstidning, Daisy Beauty!

  • Vill du även vara med och sponsra något av de fantastiska press - och bloggevent (som oftast hålls på en exotisk plats såsom Palma, London eller på en härlig finlandsfärja) då är det mig du ska snacka med!
  • Vill du vara med på årets första (och största/bästa) happening, nämligen DB Expo på Tändstickspalatset, med hundratals bloggare och journalister - maila mig på Krizz.Norman(@)daisybeauty.com.
  • Eller vill du vara med och...och...nä! Det kan jag inte säga ännu, eftersom det är hemligt, men det är STORA planer på gång! Håll ut och häng med!=)=)

"Men bloggen då!?!" undrar ni såklart! Klart ni undrar. Såhär är det:
Vi på Daisy Beauty har diskuterat bloggens varande eftersom Daisy Beauty är en högst pressetisk sajt och tidning. Jag vill ju gärna ha bloggen kvar. Jag är ju er skönhetsguide i djungeln, ert uppslagsverk i produkthyllan och er handhållande vän i lanseringsfloden. Men, det strider mot pressetiken att jobba så nära annonsörer och samtidigt blogga om varumärken som kan annonsera i tidning, event eller webb. Därför kommer jag, från idag den 1/9 2015, ha en disclaimer i alla blogginlägg så att vi fortsätter vara transparenta och trovärdiga i allt. Så får vi se hur det går! Jag hoppas att du som läser bloggen fortfarande ska känna att mina åsikter känns ärliga och att jag inte påverkas på något sätt av de annonsörer jag kan tänkas jobba med. Om detta på något sätt skulle kännas konstigt vill jag gärna att du hojtar till, det är viktigt för mig och oss att veta vad du tycker!

Nu är hemligheten ute ur säcken och jag hoppas att ni fortsätter hänga med på mina nya skönhetsäventyr. Skönhetsfakiren vilar aldrig!

Tjoflöjt!

Guldknappen i lördags!Den årliga galan Guldknappen, gick av stapeln i lördags.
På dagen fick läsarna sin egen tillställning och då jobbade faktiskt jag och mina tjejer för Yves Rocher i deras monter.
På kvällen gick jag som gäst och minglade med modets finest.
Jag hängde med Kicki Norman såklart, chefredaktör här på DB, Therese Jirving och de härliga tjejerna från Dior.
Många fina och välklädda kunder fick jag också skåla med, kul att ses när vi är glada och finklädda!
Bäst på galan var Titiyo, som alltid är grym och de sköna killarna från Happy Socks, som vann för årets bästa accesoar.
Sämst var det matkoma som ALLTID infinner sig på såna här tillställningar eftersom middagen serveras efter själva showen och utdelningen. Maten var underbar.
Några av mina naglar lyckades jag iallafall dokumentera i bild:
Överst från vänster är de naglar som bars av:
Kicki Norman, Rebecca Stella Simonsson, Malin Andren,Emilia de Poret, Elsa Ekman, Pamela Andersson, Caisa Jansson, Charlotta Flinkenberg.Prenumerera på bloggen Prenumerera på bloggen

Senaste bloggarna

Beauty by K Testar det mesta - på sig själv
Kicki Norman Chefredaktören om foundationtester och beautyshopping
Frida Selkirk Nagelterapeutens lack, trender och trick
Little Miss Consumer Hon kan aldrig ha för många läppstift