Senaste fem inläggen

Dagens shoppingtips

snyggt i butik

Oj oj oj.. Shoppingbegär en masse! Den här fina tunikan kommer från Zara, kostar drygt en femhundralapp men är lika snygg som om du lagt på en nolla till.

English: Love this.

OmbreBlekgul bottenfärg med en Ombre ( fejding) graderd i grönt- helt underbara naglar.
Du börjar med din undre färg i två lager, däefter, duttar du ut den gröna med hjälp av ilka makeup svampar.
Buskul och relativt enkelt.

LMC tipsar; tubmascaror.

Nästan alla mascaror ger mig pandaögon*, till och med de vattenfasta varianterna och speciellt nu under sommaren då jag svettas mer. Med tanke på mitt senaste inlägg om Diors nya mascara Addict It-Lash, som är en tubmascara, så fick jag frågan om jag kunde tipsa om bra tubmascaror så here goes. Tubmascaror innehåller istället för olja och/eller vax en form av flexibel polymer som lägger sig runt var frans likt en liten tub, när mascaran torkat håller den i princip som en vattenfast mascara fram tills att du plockar av den med varmt vatten (runt 37-39 C beroende på märke och mascara).

Från vänster till höger: All Day Long Lash Mascara från IsaDora, Fiberwig LX Mascara från d.j.v beautenizer, Volume Lash Mascara från d.j.v beutenizer och Mascara Amplified från Blinc.

  1. All Day Long Lash Mascara från IsaDora är en längdmascara som även ska ge bra seperation, borsten är smal och lång i plast. Ger i princip ingen volym men bra seperation. Ingen partymascara utan passar bättre till vardags. Sitter någorlunda bra, bättre än vanlig mascara men sämre än alla andra tubmascaror jag testat. Normal till något torr formula, lite tendens till spindelben. Finns bla på Kicks och Åhlens för ca 149:-.
  2. Fiberwig LX Mascara från d.j.v beautenizer ska ge svindlande långa fransar med hjälp av små fiberstrån samtidigt som den verkar vårdande. Typ den enda tubmascara som jag träffat på som jag upplever som våt i formulan, ger i princip ingen volym och noll längd men är helt fantastiskt enkel att plocka bort samtidigt som den sitter som berget genom svettiga gympass. Bra för dig som söker en blötare tubmascara som ger vardagsfransar. Finns bla på Kicks och Åhlens för ca 229:-. 
  3. Volume Lash Mascara från d.j.v beutenizer ska ge riktigt feta fransar och det gör den. Jag har en sorts hatkärlek till den här mascaran som ibland ger mig helt fabulösa partyfransar och ibland lämnar mig med 3 tjocka strån, man ska aldrig jobba för länge med Volume Lash, 1 max 2 lager räcker annars är det risk för klumpar. Formulan är krämig men något torr och produkten är sjukt jobbig att ta bort, måste nästan skålla mina ögon men den sitter fantastiskt bra, varken flagar eller sotar under ögat. Finns på Kicks och Åhlens för ca 229:-.
  4. Mascara Amplified från Blinc ska ge extra allt, både volym och längd men jag upplever inte att den ger fetare fransar än Volume Lash (ovan) dock är den barnsligt enkel att plocka bort och sitter hela dagen. Torr formula. Finns bla hos eleven.se för ca 269:-

Har du någon favorit när det kommer till tubmascaror? I så fall berätta vilken och varför?

Följ bloggen via Bloglovin!

*pandaögon är ett uttryck som används när mascaran och/eller eyelinern färgar av sig på och runt övre och undre ögonlock, så att man ser ut som en panda med två svarta cirklar runt ögonen.

Skum hårfärg!Ni som läser bloggen såg att jag för ett par veckor sedan testade Revlons nutri color créme i nyans lavendel

Färgen var först lila, och allt eftersom jag tvättar ut den uppstår lite roliga nyanser..just nu är jag lila i botten, ljusblå i luggen (solbklekt?) och ljus lavendel på topparna. Vackert! (Icke)

image.jpeg

UtlandsINTErnät...

  

Hej!
Jag har INTE glömt er! Inte alls! 

Jag och sambon har checkat in på det enda lyxhotellet i världen som har crappigt internet. Internet är så dåligt att när du får "juice" (kontakt med nätet) har du exakt 32 sekunder på dig att göra så mycket du hinner. Insta och facebook ligger ca 20 timmar efter i uppdatering och mailen uppdaterar lite som den vill. Så bloggen har blivit lite lidande eftersom jag inte får upp några bilder och det är ett mirakel att jag ens fick upp denna texten...någonting jag lovar att åtgärda så snart jag är hemma. 

Håll ut!=) 
Prenumerera på bloggen Prenumerera på bloggen

Senaste bloggarna

Karin Lind Klassiskt mode och smart styling
Frida Selkirk Nagelterapeutens lack, trender och trick
Little Miss Consumer Hon kan aldrig ha för många läppstift
Tindra Löfgren Frisören om färg, hårstyling, klipp och vård
Beauty by K Testar det mesta - på sig själv
Kicki Norman Chefredaktören om foundationtester och beautyshopping
Julia Forsberg Näsvisa tankar från doftnörden