Senaste inläggen

Apoteket NYHET: Ren Hud

Apoteket har storsatsart nu till sommaren med en hel serie för ren hud! Underbart! Jag har testat mig igenom gänget!

Ren Hud Djuprengörande Ansiktstvätt
Det är bra drag i denna. Doftar medicinskt och tar nästan all makeup i ett svep. Ska även avlägsna döda hudeller med salicylsyra.
Pris: 59 kr/200 ml

Ren Hud Djuprengörande Ansiktsvatten
Jag gillar inte ansiktsvatten och tyvärr är detta exakt allt jag tycker om ansiktsvatten. Mähä. Det gör absolit ingentign. Ska detta verkligen förebygga Acne som det står på flaskan? Tveksamt! Riktigt tråkig produkt.
Pris: 45 kr/200 ml

Ren Hud Ansiktsskrubb
Otroligt sköna, fina och runda korn. De får jag kan hitta. Det är så mycket...kräm och inga korn? Jättesvår att tvätta av, men mjuk hud trots glest mellan kornen.
Prsi: 62 kr/ 150 ml

Ren Hud Djuprengörande ansiktsmask
Inte en lermask men känns och ser ut som det. Bra drag i denna. Jag känner hur porerna tömmer sig och djuprengörs. 5 minuter räcker bra! Salicylsyra och absorberande mineraler drar bort överskottsfett. I love it. Kan man smörja den på låren?
Pris: 62 kr/100 ml

Ren Hud återfuktande ansiktsgel
Vad är detta? Ett serum? en kräm? Va? Den är lätt till medium i sin återfukting och jag kan tänka mig om du har extremt fet hy eller om detta är din allra första hudkräm så kan den fungera. Inte annars.
Pris: 59 kr/60 ml

Ren Hud Djupintensiv Nattkräm
Innehåller lipider som passar en känslig och irriterad hud samt aha som skonsamt exfolierar. Men djupintensiv? Nej nej. Alltså, efter en timme fick jag smörja på mig en annan kräm innan jag gick och lade mig. Nope, inte så mycket fukt som jag hade önskat av en nattkräm.
Pris: 65 kr/60 ml

Ren Hud Punktbehandling
Testade inte men dessa brukar vara bra och enkla att använda mot envisa finnar. Applicera på kvällen så är de förhoppningsvis borta på morgonen.
Pris: 45 kr/10 ml

Ren Hud Täckstift
Usch. Uttorkande täckstift får mig bara att tänka på de torra, vassa Clerasil-sticken jag hade hemma. Det var så tydligt där man hade försökt täcka...nej, använd en concealer eller strunta i att sminka överhuvudtaget.
Pris. 47 kr/3.5 gr

Finns på Apoteket

Chanels sommarChanel levererar något dovare färger än vad man kanske förväntar sig av en sommarpresentation.
Men det sagt är dom såklart väldigt snygga och klädsamma, trots sitt dova intryck och en fin investering, då man lätt kan använda dom inpå hösten.
Den lila heter "Lavenda" och den turkosa " Meditteraine".
Ute i butik nu

Köp inte: Nuxe Prodigieux Huile de DoucheNuxe har gjort en "duscholja" (misstänkt lik en gelé) baserad på doften av märkets ikoniska universalolja. Oljan Nuxe Huile Prodigeuese, som kan användas både på hår, hud och naglar, har tidigare knoppat av sig och blivit parfymen Prodigeux Le Parfum, en underbar sommardoft. Men tyvärr gör sig oljans doft inte lika bra som duschprodukt - doften blir här för kompakt och kvalmig.

Köp oljan eller parfymen istället!

Anamma den flowiga 70-talsstilen

inspiration

70-talstrenden är en trend som brukar återkomma, kanske inte varje sommar men nästan. Ovan ser du Chloé SS15. Inte undra på att trenden återkommer, den passar så himla bra under varma dagar! Jag gillar verkligen tanken med att se cool och bohochic ut i lösa, slappa klänningar och kaftaner, så jag kör någon egen version med lösa kläder men i svart. Jag matchar med snörsandaler, utsläppt hår och stora brillor och låter sminket stanna hemma.

English: Hippie chic.

NOTD med Essie Summer 2015.

Då vädret fortfarande inte är med oss så får man söka sommaren på andra vis, jag har somrat till mina naglar med Private Weekend, Chillato och Peach Side Babe från Essies sommarkollektion 2015

Peach Side Babe från Essie.

Från vänster till höger; Chillato, Private Weekend och Peach Side Babe från Essie.

Favoriten blir Chillato som kräver 2-3 lager för full täckning tätt följd av Private Weekend vars silverskimmer tyvärr inte syns så mycket som jag hoppats på. Peach Side Babe är också det ett riktigt fint lack men väldigt likt Resort Fling som sedan tidigare finns i Essies sortiment vilket känns lite trist. Lacken har släppts i limiterad upplaga och finns bla att köpa på Åhlens, Kicks och H&M för 129:- per styck.

Följ bloggen via Bloglovin!!

Prenumerera på bloggen Prenumerera på bloggen

Senaste bloggarna

Beauty by K Testar det mesta - på sig själv
Frida Selkirk Nagelterapeutens lack, trender och trick
Kicki Norman Chefredaktören om foundationtester och beautyshopping
Karin Lind Klassiskt mode och smart styling
Little Miss Consumer Hon kan aldrig ha för många läppstift
Tindra Löfgren Frisören om färg, hårstyling, klipp och vård