Senaste fem inläggen

Glad Pårr!

 

GLAD PÅRR ALLIHOPA!

Nu tar jag några välförtjänta dagar pårrledigt och myser med mat, morsan och makeup! =)

Ses snart!
 

 

Veckans recension: Sephora's Upside Down Mascara
veckans recension

Guuu vad jag älskar innovationer! Bra eller dåliga, skit samma! Bara någon har tänkt utanför den berömda lådan och skapat nåt någon inte har tänkt på innan!

Precis som med Sephora Upside Down Mascara. En totalt knäpp uppfinning där du ska måla ovansidan och undersidan av fransen samtidigt! Bananas! 

Jag ska inte sticka under stolen med att det är geggigt. Jag förstår inte hur man ska kunna lägga på denna mascara UTAN att även måla hela ögonlocket. Du klämmer alltså fast fransarna mellan borstarna, sedan klämmer du ihop borstarna och målar fransrna "som vanligt". För varje gång jag har testat har det blivit bättre, dock inte bra. Jag får fortfarande rengöra med tops efteråt och bättra på ögonskuggan. Dessutom blir mina uppböjda helt spikraka av för mycket formula.

Själva formulan är fantastisk.
Den är tjock, svart och kletig. Ger en massa volym och sitter som en smäck. Däremot måste jag finkamma fransarna efter med Oriflames The One Mascara.

Jag tror inte på någon jättesuccé men jag vill ändå ge en eloge för kul initiativ.

Pris: 180kr
Betyg: **
 

 

 

Glad psk!


Tips på härliga gula nagellack:
Opi just cant cope-acabana
Ciaté loop the loop
Cnd vinylux bicycle yellow

Ha en underbar helg!
NUXE Prodigieux Le Parfum EdP
kokos party vanilj gardenia sommarparfym nuxe prodigieux

Hej kultparfym! Apelsinblom, bergamott, mandarin, rosor, magnolia, gardenia, vanilj och kokosmjölk är vad NUXE kända kroppsolja är doftsatt med och det är exakt vad Prodigieux Le Parfum EdT doftar. Doftprojektionen är enorm för att vara en eau de toilette, varning för tropisk-oriental överdos om du går bananas med avtryckarfingret. Hållbarheten är lika fenomenal och kombinerar du parfymen med kroppsoljan blir det vamos ala playa och bailando för hela slanten. Sommarens nattklubbar har fått en ny signaturdoft.

NUXE Prodigieux Le Parfum EdT kostar ca 495kr/50ml.

Dagens doft - L'Occitane Fleur d'Or & Acacia EdT
l occitane mimosa

Vid denna tiden på året brukar Estée Lauder Bronze Goddess dyka upp i diskussionen igen. Den strandsalta, solkrämsdoftande blomdoften har vid det här laget blivit en klassiker och en sorts mall för hur somriga dofter kan eller bör dofta. Som alternativ till Bronze Goddess vill jag slå ett slag för Fleur d'Or & Acacia EdT från L'Occitane.

Mimosa eller akacia blommar under sen vinter och tidig vår och de små illgulla pollenbollarna har en märkvärdigt sensuell doft som består av lika delar "gul blomma" och kroppssalt mysk. I Fleur d'Or & Acacia kombineras mimosadoften med en pigg och citrussyrlig bergamott som gör att doften känns fräsch och lättburen. Under blomdoften vilar en doft av honung, inte helt olik doften hos The Body Shop Honeymania, bara mer nedtonad. Jämfört med andra mimosaparfymer (Goutal Le Mimosa, Malle Une Fleur de Cassie, Caron Farnesiana) är Fleur d'Or & Acacia väsentligt mer lättsam och enkel i kompositionen.

Jag tycker Fleur d'Or & Acacia fångar känslan av solsken mot ryggen en tidig sommarmorgon. Det här är en enkel doft som inte lämnar långa doftspår utan snarare bärs nära huden som en hemlighet. När jag sätter näsan mot armen och andas in väcks känslan av evighetslångt sommarlov och hur det inte finns ett enda problem i hela världen. Hur kan en parfym bli bättre än så?

L'Occitane Fleur d'Or & Acacia EdT kostar 550kr/75ml och finns även som hårdtvål, duschgel, kroppsolja, doftljus och handkräm. Jag vill ha rubbet!

Prenumerera på bloggen Prenumerera på bloggen

Senaste bloggarna

Beauty by K Testar det mesta - på sig själv
Frida Selkirk Nagelterapeutens lack, trender och trick
Julia Forsberg Näsvisa tankar från doftnörden
Karin Lind Klassiskt mode och smart styling
Tindra Löfgren Frisören om färg, hårstyling, klipp och vård
Kicki Norman Chefredaktören om foundationtester och beautyshopping

Senaste kommentarerna

pet rescue saga hack free cheat download 2013 om Pressvisning: Brazilian Blowout
cek.li om Pressvisning: Brazilian Blowout
http://www.engineeringnutrition.com/whats-seo-all-about/ om Pressvisning: Brazilian Blowout
location de materiel déménagement bruxelles om Pressvisning: Brazilian Blowout
Cecilia om Tävling: Vinn Néroli & Orchidée Eau de Toilette