Senaste inläggen

Brow Artist Genius Kit från L'Oreal Paris.

Jag älskar bryn, det är för mig helt klart den viktigaste biten när det kommer till make-up, jag går hellre utan mascara eller foundation än skippar att fixa till brynen. Jag har genomgått många bryntransformationer samt testat mängder av produkter och jag vacklar ständigt när det kommer till vilken produkt och look som känns bäst för mig. Vilken tur då att det ständigt dansar fram en massa trevliga nyheter inom skönhetsvärlden, den här gången från L'Oreal Paris.

Brow Artist Genius Kit från L'Oreal Paris.

Brow Artist Genius Kit från L'Oreal Paris. 

Brow Artist Genius Kit från L'Oreal Paris. Light to Medium till vänster och Medium to Dark till höger, swatches.

Brow Artist Genius Kit från L'Oreal Paris. Light to Medium högst upp och Medium to Dark längst ner, swatches.

Brow Artist Genius Kit från L'Oreal Paris. Light to Medium på vänster sida och Medium to Dark på höger sida, swatches.

Brow Artist Genius Kit (älskar namnet, snacka om Hybris L'Oreal!) kommer som ni ser i två utförande, Light to Medium upplever jag som mindre pigmenterad, varmare i tonen och svårare att applicera än Medium to Dark. Båda kit innehåller en brynskugga, ett färgat vax samt minipincett och borste, pincetten vart förvånansvärt bra medan jag inte var överdrivet imponerad av borsten. Jag väljer att applicera vaxet först och kammar in det i brynen i motsatt riktning mot vad håret växer, sedan lägger jag stråna till rätta när jag målar på själva skuggan med en snedställd borste från Kryolan (japp, brynvideo kommer snart). Allt som allt är jag väldigt glad och nöjd över att L'Oreal Paris valt att släppa Brow Artist Genius Kit, ett riktigt kap för 149:- som ni hittar hos Åhlens och Kicks. Vad använder du för produkt/produkter till dina bryn och hur gör du när du applicerar den/dem?

Följ bloggen via Bloglovin!

Apropå 90-tal

inspiration

Såg ni Tindras inlägg med de berömda 90-talsslingorna imorse? Inte så hett! Däremot gillar jag den här bilden, som är 20 år gammal, ur franska Glamour 1994. Älskar kappan!

English: I love this coat.

Crazy highlightsVi skrattar ibland åt kläder och mode för några år sedan; och samma gäller hårtrender. Tänk 90-tal då slingorna skulle vara extra markanta, breda och verkligen synas. (Ungefär som bilderna ovan) Jag vet själv att jag hade två breda, vitblonderade slingor närmast ansiktet- med en kort Robynpage som kronan på verket. (En frisyr som inte alls fungerade på mitt tjocka hår) Skämskudde!

Just nu: FulselfieVet inte vad som är värst idag:
1. Att jag är ful
2. Att jag inte orkar göra nåt åt det

Medan jag och min utväxt funderade på denna svåra fråga i en taxi på väg på middag hos fotograf Sara Arnald insåg jag att jag glömt deon imorse. En ska ju inte ha deo på nyrakad hud, vilket jag blev påmind om av ingrediensexpert igår, så imorse tänkte jag vänta en timme eller två innan deoapplicering. Nu har det gått tolv...

Jag är mysig, jag.

Pressvisning: Caudalie Premier Cru Elixir

caudalieVad? Caudalie lanserar nu serumolja, Premier Cru Elixir.

Var? Svenskt Tenns tesalong.

Vad serverades? Afternoon tea med goda (!) glutenfria alternativ.

Vilka var där? Hedvig, Maria Ahlgren och jag.

Bäst: Doften är gjord av

Olivia Giacobetti

...

Sämst: ... och den känsliga kan uppleva att doftoljorna kan irritera.

Kuriosa: Caudalie säger sig vara enda skönhetsföretaget i världen som har lyckats stabilisera antioxidanten polyfenol. (En instabil polyfenol ändrar kanske färg, börjar lukta konstigt eller tappar sina aktiva egenskaper – eller alla tre.)Prenumerera på bloggen Prenumerera på bloggen

Senaste bloggarna

Beauty by K Testar det mesta - på sig själv
Little Miss Consumer Hon kan aldrig ha för många läppstift
Karin Lind Klassiskt mode och smart styling
Tindra Löfgren Frisören om färg, hårstyling, klipp och vård
Kicki Norman Chefredaktören om foundationtester och beautyshopping
Frida Selkirk Nagelterapeutens lack, trender och trick