Daisy Beauty i annonssamarbete med Lumene

VÅRFRÄSCH HY I TRE ENKLA STEG!

Det våras för huden! Ge ditt ansikte en jämnare hudton med strålande lyster med hjälp av uppdaterade favoriter från Lumene

Våren är en härlig årstid. De första vårblommorna börjar synas i rabatterna, vårsolens strålar påminner oss om den efterlängtade värmen och vårkänslorna svallar bland stadens utekaféer. Tyvärr är inte vårhuden en fullt lika upplyftande historia. Tvärtom är ansiktet som möter oss i badrumsspegeln ofta en ojämn historia som känns både glåmig och allmänt livlös. Låt också vårkänslorna spira i din makeup-rutin och ge din hud en jämnare nyans med vacker glöd i tre enkla steg med hjälp av Lumenes uppdaterade produktserie CC Color Correcting!

Steg 1:

CC Color Correcting Primer

Ger din hud en vacker slät känsla och skapar också den perfekta basen. CC Color Correcting Primer både hjälper din övriga makeup att fästa bättre och hålla sig vacker under hela dagen. En skön och sammetslen konsistens som täcker rodnader, jämnar ut hudtonen och verkar återfuktande med hjälp av nordiska lingon och hyaluronsyra.

CC Color Correcting Primer finns i en universell nyans och är helt vegansk.

Steg 2:

CC Color Correcting Concealer

Suddar effektivt bort ojämnheter och rodnader i huden och är ett perfekt redskap för områden i ditt ansikte som behöver lite extra hjälp. Applicera med lätta fingrar med duttande rörelser för ett felfritt resultat.

CC Color Correcting Concealer jämnar ut hudtonen och återfuktar med hjälp av nordiska lingon. Finns i två nyanser och är helt vegansk.

Steg 3:

CC Color Correcting Powder

Jämnar ut hudtonen och förseglar din makeup för ett felfritt och strålande resultat. CC Color Correcting Powder kan användas på egen hand eller i ovanpå foundation. Med hjälp av nordiska lingon och hyaluronsyra får huden en väl återfuktad och jämnare hudton. Tack vare vår soft-focus-teknologi ger den sammetslena konsistensen ett jämnt och långvarigt resultat med naturlig lyster och en matt känsla.

CC Color Correcting Powder finns i två nyanser och är helt vegansk.

Psst! Du har väl heller inte missat Lumene CC Foundation, Sveriges mest sålda foundation?* Tillsammans med vår uppdaterade trio CC Color Correcting Primer, CC Color Correcting Concealer och CC Color Correcting Powder vågar vi lova en strålande hy med hälsosam lyster som håller hela dagen.

*Källa: Nielsen ScanTrack, DVH + Kicks/Åhléns + LPH, Foundation, Value Sales, MAT TY, w.48 2019. (Copyright © Nielsen.) Ref.nr.01709263, Dato:2020-01-10