Tinted moisturizer som levde upp till förväntningarna

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

En produkt jag testat den senaste tiden som överraskat positivt är Make the make mineral tinted moisturizer spf 30.
Make the make mineral tinted moisturizer spf 30

Make the make mineral tinted moisturizer spf 30 är typ en färgad dagkräm som kommer i en flaska med pump om 30 ml och kostar 359 kr. Den innehåller bland annat niacinamide och hyaluronsyra. Den ska både återfukta, bidra till ökad elasticitet och såklart skydda huden mot uv-strålar.

Den här är i princip allt jag förväntar mig av den här typen av produkt. Den jämnar till huden, lägger sig så fint på huden, den känns återfuktande och lätt på huden. Med lite concealer så behöver jag inte mer än såhär. Till skillnad från den från the body shop som tyvärr hittills inte har importerat, ska ge den några till försök dock. 

Jag gillar verkligen Make the make mineral tinted moisturizer spf 30 och kommer använda den flitigt. Det är väldigt stor sannolikhet att jag köper en ny redan innan den här är slut. Det enda jag kan säga som kunde varit bättre är att det kunde funnits fler nyanser att välja bland. 

Betyg 4,5/5

Läs också:  Den nya tidens ansiktsvatten
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa