Urban Decay Build your own palette är ett dyrt men bra Freedom System

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag vet om just den här Urban Debay Build your own palette-ask finns kvar, men liknande kostar 105 kr.

Freedom System, magnetpaletter, Build your own palette… Kärt barn har många namn! Hos Urban Decay heter gör det själv-quaden Build your own palette. Och det är precis vad jag har gjort! 

Medsols från övre vänstra hörnet: Eyeshadow i Gunmetal, Bender, ACDC, Loaded. 185 kr/styck.
När du bygger en palett är det smart att välja färger som passar ihop, så att du slipper kombinera din palett med en annan (och möjligen en tredje) palett. Poängen med Build your own palette är att du bara ska ha med dig en enda universalpalett på exempelvis weekendresan. Och när jag köper ett Freedom system så VET jag ju det, men glömmer bort för ALLA FÄRGER ÄR JU SÅ FINA, så än så länge har jag ingen Perfekt Palett. Men den här är ganska nära. 

I min Urban Decay-quad finns tre skuggor som är fina som duos eller alla tre ihop: svartgröna Loaded, gråglittriga Gunmetal och grålila ACDC. (Som du hör är namnen Mycket Rebelliska. Särskilt om vi lägger en Eyeshadow i skimrigt mossgröna Bender. Bender passar inte särskilt bra med någon av de övriga tre ögonskuggorna… men är JU SÅ FIN.)

Så här ser den ut uppfälld.
Det blir lite pricey eftersom en Build your own palette kostar 105 kr och varje Eyeshadow kostar 185 kr (=845 kr för en quad), men har du många singelskuggor från Urban Decay är själva plåtasken en liten och mycket praktisk investering då du mycket enkelt kan ta ut och sätta in skuggor i själva paletten (spara då så klart burklocken till dina Eyeshadows).

In English: The Urban Decay Build your own palette is a bit expensive but very practical for the Urban Decay aficionado. 

0 0 röster
Betyg på inlägget
4 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Viveka

Färgerna är underbara! Tack!

Hilde

Jag har svårt att bestämma om jag ska slå till på UD eller på Anastasias quad som nyss lanserades på Kicks. Svåra beslut 🙂 Din palett ser jättefin ut!

Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x