Visa webbinnehåll


Blogs

Hejdå!Allt har sin tid, och nu är den här bloggtiden förbi. Livet kom emellan, eller vad är det man brukar säga? :)

Jag slutar alltså blogga, men jag kommer ändå hänga i Friends of Daisybeauty-gruppen på Facebook, så vi kanske ses och hörs där!

Tack för den här tiden, och glöm inte att syror löser många problem, ge alltid fukt (inte samma sak som fett) till din hud oavsett vilken hudtyp du har, peela kroppen en gång i veckan, använd alltid en vårdande leave-in-produkt i håret efter att du tvättat det och vad du än gör, ta inte handtvål i ansiktet. Puss och kram ;)

Hyllning till Transderma MAlltså... Dessa snordyra, vattniga, doftlösa och till synes anspråkslösa droppar är rena miraklet. Men mirakel kommer sällan gratis (inte i form av hudvård iallafall) och för en flaska av detta mirakel får man punga ut med ca 1300 kr.

Jag har testat transderma M och R och gillar M allra mest, och då menar jag inte gillar, utan ÄLSKAR. Transderma M är till för torr och känslig hy och serumet utlovar att revitalisera torr hud, återställa hudens skyddsbarriär och föryngra huden.

Min hud verkligen slurpar i sig serumet, och jag kan nästan känna hur det går ner i huden och mjukar upp och på något vis släpper torrhetsspänningen i huden. Och vilken lyster min hud får! Jag sover hemskt gärna med en överdos av detta serum och får då verkligen en natt full av riktig "skönhetssömn". :) Jag tycker också att huden känns lugnad och faktiskt renad efter användning. Småplitor och sånt strunt verkar dra sig tillbaka efter en nattlig dos serum, huden ser jämnare och slätare ut.

Transderma innehåller dessutom föredömligt få ingredienser, bara 8 går att finna i innehållsförteckningen, med squalane som första.

Det enda som tar emot är priset... Men jag VILL verkligen ha denna i min hudvårdsarmé, så det är väl bara att hosta upp nu igen och tänka på resultatet.

Fukt är förresten något de allra flesta hudtyper mår bra utav, till skillnad från fett. Det är skillnad på fukt och fett! Man kan till exempel vara torr och fet samtidigt - vilket kallas yttorrhet, och då behöva fukt, eller så kan man vara torr-torr och behöva fett OCH fukt. Nästan alla har för lite fukt i huden och tjänar på att tillföra fukt!

Bäst just nu!Bäst just nu! Leave in i sprayform för det nytvättade håret och olja till topparna. Riktigt utredande, mjukgörande och bra. Doftar gott också :)

Problem?

Ser ni bilderna i inläggen under, eller har jag fått till något krångel?

Jul hos The Body Shop

Julen bjuder i år inte på några större överraskningar hos The Body Shop - kollektionerna är precis som tomten, julmaten och Kalle Anka klockan tre, gamla kära bekanta. Ginger Sparkle, Cranberry Joy och Vanilla Bliss dyker upp i form av nästan allt du kan tänka dig i kroppsvårdsvägen. Nyheter är bland annat två supersnygga handserier i Vanilla Joy och Ginger Sparkle, men annars känns duschkrämerna och bodybuttren behagligt välkända. Som vanligt finns en massa fina julklappar också, och inte minst den omtalade adventskalendern i tre olika prisklasser. Vill ha! :) 

Extra fint är också att mellan 1 november och 31 december stöder The Body Shop kampanjen Flicka som kämpar mot könsstympning och barngifte i Etiopien - när du köper Lip Dome (pris 65 kr) eller Hand Cream (pris 65 kr) från julkollektionerna går tio kronor per produkt till kampanjen. 

Julens kollektioner börjar säljas 1 november och brukar vara ganska så populära, så i år kanske du verkligen ska börja tidigt med julshoppingen, sådär som man alltid tänker ;)

 
 
 
 

 
 

 
 
Visar 1-5 av 814 träffar.
Antal per sida
Sida av 163

Länkar - Övrigt

Inga länkar inlagda