Visa webbinnehåll


Blogg

Inspiration inför Nyårsafton- Del 2

<3 

Inspiration inför Nyårsafton- Del 1

 

<3

Make up 2012- Kollektioner att vänta på

 

Bästa julkortet 2011

Går till underbara Bea!

En vacker ask med en något annorlunda julgransprydnad.

Underbart retro med "julig"touch :)

<3

En bil med lösfransar kommer lastad

Pimp my ride var väldigt populärt för 10 år sen och detta känns som något som hade passat i programmet. En väldigt feminin touch på den söta "Fiat(en)"

Varför inte :)

<3

Trådlöst, jag väntar fortfarande!

Vi flyger till månen men vi tillverkar inga vettiga trådlösa värmeverktyg... Ett "I-lands problem" kan tyckas men för en frisör som trasslar med sladdar dagligen hade det underlättat mycket.

Så utvecklingen fortgår och jag håller tummarna :)

<3

 

 

Hjälper det om produkterna är färgglada?

Vissa hår produkter doftar godis, soloja eller som en paraplydrink smakar. Hur som helst verkar färger tilltala oss människor. Ökad konkurrens skapar utmaningar när det kommer till marknadsföring och design. Så nu verkar det som att vissa företag satsar på en färgstark profil och vill sticka ut från mängden genom att chocka med psykadeliska färgkombinationer.

Så kan detta kanske kan vara en bra grund till nästa reklam kampanj?

Byt ut svampen och sätt dit en hårspray,så kör vi :)

<3

 

KIKO- Italiensk make up som jag hittade i Spanien

 

Bredvid vårt hotell i Malaga låg en KIKO butik. Jag fick Make up store vibbar men det kändes som om KIKO hade några lite annorlunda produkter. 

Alla märken har sina olika egenheter så min filosofi är att plocka lite av varje :)

<3

"Together. A passion for hair"

Tydligen får olika företag använda samma slogan, eller???

 

SUNMER VS SCHWARZKOPF ...vem var först?

<3

Titta sig i spegeln

 

Jag  spenderar otroligt mycket tid framför en spegel. Detta har dock inget att göra med fåfänga utan är en otrolig fördel när man jobbar med skönhet. Nu är det inte mig själv jag ser i spegeln utan min modell/kund för stunden.

Att jobba med spegel underlättar vid skapande av symmetri och form. Samtidigt kan jag föra en dialog och se modellen/kunden i ögonen trots att jag står bakom denne. Den öveblicken jag får över det jag skapar och vinkeln jag arbetar i underlättar helt klart. Detta bidrar säkert till att resultaten vi "proffs" får är svåra att få till hemma.

Så mitt tips till hemma "stylare" som experimenterar med hår&smink, är att ordna en bra spegel som du ser 360 grader. Att du har båda händerna fria och ser dig själv från alla vinklar. Vissa badrumskåp är grymma :)

Glöm inte att ta en paus, backa en bit ifrån spegeln, byt rum osv när du fixar. Ibland behöver man se allt med "nya" ögon. Sen kan ljuset skifta väldigt i våra hem så det är oxå en bra anledning till rotation :)

<3

Visar 11-20 av 112 träffar.
Antal per sida
Sida av 12