Visa webbinnehåll


Blogg

Blogg »

Ett lite ytligt statement, men ett nytt lipgloss piggar faktiskt upp

Massor med härliga nyanser med bra fuktåtergivning för kyligt vinterväder.

En ny favoritfärg: Pink Luster.

Den kommer från Mary Kay,ett märke som "hottat" upp sig på senaste tiden.

Kommer ihåg när jag gick på gymnasiet och vi hade en frisörlärare i övre medelåldern som doftade väldigt tung parfym och hade en gigantisk frisyr med alldeles för mycket toupering. Hon var en förespråkare för Mary Kay och introducerade oss i märket under makeup lektionerna. Redan då kändes det tyvärr lite sektliknande, något som gav en bitter eftersmak.Mary Kay är ett stort maskineri och en för mig en tveksam försäljningstaktik, är inget fan av pyramidspel som är en väldigt manupulativ företagskultur.

Därför blir detta inlägg blir lite tveeggat, lip glosset är super fint men märket inte min favorit. Så vad gör man? 

Fördelar och nackdelar är något som man alltid får ta i beaktning när man recensera produkter, så min lösning är en ärlig åsikt från mig som belyser båda sidor.

<3


Kommentera inlägget Kommentera inlägget

Lisa

Hej.
Nja.. Detta märke är verkligen ingen favorit. Inte för att produkterna nödvändigtvis inte är bra utan för att märket i sig är allt jag inte står för. Har en kompis som jobbar som "hudvårdskonsulent" för detta märke och jag har varit med på ett möte där man värvade nya konsulenter och blev snudd på mörkrädd.

Ett problem jag ser med denna typ av försäljning är att de som säljer verkligen tror på att de är utbildade inom både makeup och hudvård på ett sätt som är att jämställa med auktoriserade utbildningar. Det är en av anledningarna till att man håller "hudvårdsklasser" för sina kunder. Det kan bli så fel när man utger sig för att vara utbildad och inte bara försäljare.

Det finns godbitar ur deras makeup serie som primern och läppglans men jag vill inte köpa av principskäl då man utövar merförsäljning genom att ringa upp kunderna, maila dem osv. Smink skall vara kul inte kännas påtvingat.

Ha en bra dag!


Skickat 2012-01-08 21:14.

Svara på denna kommentar Svara på denna kommentar
Sasha

Bra och ärligt skrivet!
Detsamma gäller även för Oriflame och liknande typ LR,Funkhouser,Artistry mm.

Kanske vore något att utvecka och skriva mer om!

/Sasha


Skickat 2012-01-09 04:53.

Svara på denna kommentar Svara på denna kommentar