Visa webbinnehåll

Blogg

High lane!Gud va mysigt vi hade!
Vi promenerade High Lane på kvällen innan middagen, som intogs på The Standard Grill, ett supermysigt ställe som vi fått rekommmenderat oss, i meatpacking district.
Dock var alla affärer stängda, så vi måste försöka komma tillbaka...de har precis avslutat Fashionweek här, så det är många snygga, långa och väldigt smala flickor som pryder gatorna. Själv känner jag mig som en elefant, gravidmagen petar rakt ut och tuttarna är i "Dolly Parton" style. Men jag shoppar ändå!Sephora NewYork!Jag är i underbara NY just nu, så vi får se hur det blir med bloggandet dessa dagar, men jag måste nog skryta med att vi sen igår(vi landade på hotellet vid 16) har hunnit med Central Park, Times Square, Ground Zero och ett riktigt maratonpass inne på Centery21!
Gick dessutom in på Sephora och kollade smink. Dessa bilder möter mig.. Härliga kreativa lackningsförslag i olika varianter, med olika tips på vilka nagellack man skulle kunna använda. Till och med små "how to do it" filmer!
Me like!

Pärlprydd hy...

På en beautyplåtning för några dagar sen, fick jag och makeup jejer jobba mycket med accesoarer på hy och naglar- jättekul eftersom det visade sig att vi båda gillar sånt..

här är ett smakprov, en av 4 varianter vi gjorde den dagen..

 

Stylade nails!Idag var jag och stylade naglar på en modeplåtning. Hur coolt som helst blev allting, men jag kan tyvärr inte visa hela härligheten ännu, utan vi får vänta tills allt kommer i tryck.
Första bilden använde jag mig av sk glastippar, genomskinlig svart lack, kolsvarta penseldrag och nitar.
Även svarta stenar som jag lät klättra upp på fingret.

Nedan använde vi Minx till bild nr 3. Och en bild med glitternaglar men den har jag inget foto på...

Rihannas dollar..På MTV music awards gjorde den nagelgalna stjärnan succe med sina Minxklädda naglar. Mönstret var dollarsedlar..very Rihanna...långa spetsiga och kaxiga.Visar 391-395 av 896 träffar.
Antal per sida
Sida av 180

Senaste kommentarer

Ulrika om BURBERRY
Ann om Galaxynails
Susanne om Chica naglar
Ulrika om Attitude Stockholm
Anna om CND presentation