Visa webbinnehåll

Blogg

Cupcakes, Converse och svullna fötter.När man går och går och går så blir fötterna lite svullna, är man dessutom i NY, så blir dom extremt skitiga. Är man gravid så blir det ju liksom lite mer av allting, även detta. Så hur äckliga är inte dessa fötter?
Men världens gulligaste Converse och världens godaste och minsta Cupcakes hittade vi denna dag.

Frukost lunch middag..En fantastisk frukost intas varje morgon på det lilla fiket brevid, sen bar det av till Brooklyn, handlades på "Beacons Closet", åkte färja under broarna och såg Frihetsgudinnan, lite mer shopping och sen vin(inte jag då...utan Anne och Kirsi, som skrattar så glatt på bilderna) och middag på "Spicemarket", som var en supermysig resturang.

High lane!Gud va mysigt vi hade!
Vi promenerade High Lane på kvällen innan middagen, som intogs på The Standard Grill, ett supermysigt ställe som vi fått rekommmenderat oss, i meatpacking district.
Dock var alla affärer stängda, så vi måste försöka komma tillbaka...de har precis avslutat Fashionweek här, så det är många snygga, långa och väldigt smala flickor som pryder gatorna. Själv känner jag mig som en elefant, gravidmagen petar rakt ut och tuttarna är i "Dolly Parton" style. Men jag shoppar ändå!Sephora NewYork!Jag är i underbara NY just nu, så vi får se hur det blir med bloggandet dessa dagar, men jag måste nog skryta med att vi sen igår(vi landade på hotellet vid 16) har hunnit med Central Park, Times Square, Ground Zero och ett riktigt maratonpass inne på Centery21!
Gick dessutom in på Sephora och kollade smink. Dessa bilder möter mig.. Härliga kreativa lackningsförslag i olika varianter, med olika tips på vilka nagellack man skulle kunna använda. Till och med små "how to do it" filmer!
Me like!

Pärlprydd hy...

På en beautyplåtning för några dagar sen, fick jag och makeup jejer jobba mycket med accesoarer på hy och naglar- jättekul eftersom det visade sig att vi båda gillar sånt..

här är ett smakprov, en av 4 varianter vi gjorde den dagen..

 

Visar 391-395 av 898 träffar.
Antal per sida
Sida av 180

Senaste kommentarer

Ulrika om BURBERRY
Ann om Galaxynails
Susanne om Chica naglar
Ulrika om Attitude Stockholm
Anna om CND presentation