Visa webbinnehåll

Blogg

Fler härliga lackningar!Ett tjejgäng valde att göra manikyr tillsammans- mysigt!
Nedan en accentlackning.

Båstad-naglarEtt urval av gårdagens naglar här i Båstad...Våran lounge..HM loungen, där vi sitter och lackar, i Båstad är riktigt fin.
Vitt och rött är färgtema och de har tom gjort egna tennisbollar med HM loggan på. Varje dag kan man gissa hur många sådana aom ligger i korgen och den som gissar rätt får ett presentkort på HM, värde 200kr.
Man kan oxå ta roliga kompiskort i fotobåset utanför( väldigt poppis), ladda sin mobil, surfa på de uppställda Ipads som finns, köpa underbara juicer från Juiceverket och självklart, få gratis Minimanikyrer.

En riktigt bra lounge, med andra ord.

Serena WilliamsJag fick den stora äran att bygga naglar på tennisstjärnan Serena Williams för en timme sedan!
En väldigt trevlig tjej, som tittade på film åt hemlagad kyckling och gullade med sin lilla hund under tiden naglarna gjordes.
Hon ska spela sin nästa match här i Båstad imorgon, så lär väl läktarna vara packade.
Hursomhelst då var hon aningen trött på galna naglar just nu utan valde en riktig babyrosa nyans från OPI, istället för dekorationer.
Men hon sa att det finns en risk att hon ändrar sig och vill byta look och undrade då om hon fick ringa...............- of course!
Hon sa( citat) " my god, you do great nails, your really good, you must be the best" ( slut på citat)
Jag sa- thats why im doing yours!

Så inatt sover jag gott...

Isha Price minxFick rycka in och göra naglar på Serena Williams syster, Isha Price, igår kväll på hotell Skansen här i Båstad.
En mycket trevlig och trött tjej som valde minx på naglarna istället för nagellack. Hon är här med sin mycket populära syster nu under Tennisveckorna.
Serena spelade igår för fulla läktare och även imorgon, vi får väl hoppas att även hon vill ha en manikyr....

Visar 386-390 av 1 083 träffar.
Antal per sida
Sida av 217