Visa webbinnehåll

javax.portlet.title.33
Onenail krocko


Här gjorde vi en riktigt snygg kombo, med Opis höstgrå nyans, den klär nästan alla i, och en nagel på var hand i Diors omåttligt populära krockolack, eller "krackklack""spricklack", många namn finns på detta, som ju inte på nåt sätt är nytt eller exlusivt för Dior, men som på grund av det prestigefulla märket, verkar ha tilltalat så många fler än tex Isadora och deras variant. Ska väl oxå tilläggas att färgkombon guld och militärgrön är väldigt lyckad.
Vinröda toner börjar ta över.


Nu vet man att hösten verkligen har tagit fäste. Nästan var och varannan kund väljer vinrött av något slag. Allt från aubergine till burgony föreslås, murrigt, kvinnligt och mörkt.
Chanels oslagbara klassiker "rouge noir", som faktiskt var det lacket som gjorde Chanel till den nu så träffsäkra, modekännande ledaren inom nagellacksindustrin. Just denna nyans gjordes från början som en blandning mellan svart lacklager och rött lacklager till en visning, men blev så omskriven som nagelnyans att de valde att sätta in den i sortimentet- och resten är ju historia...
Maybelline Colorama ger nästan samma dramatiska effekt, men till ett betydligt billigare pris, och det måste tilläggas att lacket faktiskt håller måttet även kvalitetsmässigt.
För er som gillar GelPolish finns självklart alternativ, typ det som superhärliga Shirley Clamp valde senast, något ljusare, men lika snyggt och hållbart i upp till 3 veckor.

Cupcakes, Converse och svullna fötter.


När man går och går och går så blir fötterna lite svullna, är man dessutom i NY, så blir dom extremt skitiga. Är man gravid så blir det ju liksom lite mer av allting, även detta. Så hur äckliga är inte dessa fötter?
Men världens gulligaste Converse och världens godaste och minsta Cupcakes hittade vi denna dag.

Frukost lunch middag..En fantastisk frukost intas varje morgon på det lilla fiket brevid, sen bar det av till Brooklyn, handlades på "Beacons Closet", åkte färja under broarna och såg Frihetsgudinnan, lite mer shopping och sen vin(inte jag då...utan Anne och Kirsi, som skrattar så glatt på bilderna) och middag på "Spicemarket", som var en supermysig resturang.

High lane!


Gud va mysigt vi hade!
Vi promenerade High Lane på kvällen innan middagen, som intogs på The Standard Grill, ett supermysigt ställe som vi fått rekommmenderat oss, i meatpacking district.
Dock var alla affärer stängda, så vi måste försöka komma tillbaka...de har precis avslutat Fashionweek här, så det är många snygga, långa och väldigt smala flickor som pryder gatorna. Själv känner jag mig som en elefant, gravidmagen petar rakt ut och tuttarna är i "Dolly Parton" style. Men jag shoppar ändå!Visar 386-390 av 895 träffar.
Antal per sida
Sida av 179
Senaste kommentarer
Ulrika om BURBERRY
Ann om Galaxynails
Susanne om Chica naglar
Ulrika om Attitude Stockholm
Anna om CND presentation