Visa webbinnehåll

Blogg

Velvet-manicure

Ingen har väl missat Caviarmanikyren från CIATE, som blivit omskriven ivarenda tidning det senaste halvåret? De små kulorna som strös i ett blött grundlack för en kaviar effekt.

Nu kommer uppföljaren "Velvet-manicure", där krossad sammet istället läggs/strös i det blöta grundlacket för att få en struktur som påminner lite om lite "pälsigt" tyg.

Riktigt snyggt faktiskt!

Detta kommer oxå säljas i kit ute i handeln så att kunden ska kunna göra detta själv hemma för ca 198 kr.'

Blake Lively har hakat på sammetslooken och fångats på bild!

ELLE Trend okt-Burberrynaglar

 och

Jag är mycket stolt och nöjd med detta nagelstylingsjobb för ELLE, rockigt/punkigt men kvinnligt var liksom ledorden och det tycker jag att vi fick fram.

Jag använde Diors Duolack i militärgrönt sk. Sprick-lack och guldigt grundlack och rockade till allt ytterligare med nitklädda ringfingernaglar, all i Burberry anda.

 

Vinröd spetsI höstig känsla gjorde vi dessa "spetsnaglar" idag, färgen är vinröd(populärast just nu). Och spetsen är riktig på band som vi liksom bäddar in och omsluter med acryl.

Onenail krockoHär gjorde vi en riktigt snygg kombo, med Opis höstgrå nyans, den klär nästan alla i, och en nagel på var hand i Diors omåttligt populära krockolack, eller "krackklack""spricklack", många namn finns på detta, som ju inte på nåt sätt är nytt eller exlusivt för Dior, men som på grund av det prestigefulla märket, verkar ha tilltalat så många fler än tex Isadora och deras variant. Ska väl oxå tilläggas att färgkombon guld och militärgrön är väldigt lyckad.

Vinröda toner börjar ta över.Nu vet man att hösten verkligen har tagit fäste. Nästan var och varannan kund väljer vinrött av något slag. Allt från aubergine till burgony föreslås, murrigt, kvinnligt och mörkt.
Chanels oslagbara klassiker "rouge noir", som faktiskt var det lacket som gjorde Chanel till den nu så träffsäkra, modekännande ledaren inom nagellacksindustrin. Just denna nyans gjordes från början som en blandning mellan svart lacklager och rött lacklager till en visning, men blev så omskriven som nagelnyans att de valde att sätta in den i sortimentet- och resten är ju historia...
Maybelline Colorama ger nästan samma dramatiska effekt, men till ett betydligt billigare pris, och det måste tilläggas att lacket faktiskt håller måttet även kvalitetsmässigt.
För er som gillar GelPolish finns självklart alternativ, typ det som superhärliga Shirley Clamp valde senast, något ljusare, men lika snyggt och hållbart i upp till 3 veckor.

Visar 386-390 av 898 träffar.
Antal per sida
Sida av 180

Senaste kommentarer

Ulrika om BURBERRY
Ann om Galaxynails
Susanne om Chica naglar
Ulrika om Attitude Stockholm
Anna om CND presentation