Visa webbinnehåll

Blogg

KURE bazaarJag svängde förbi Kicki och Karin Lind på Arcedemia mässan i Kista i söndags. Vi snicksnackade lite och jag träffade oxå mysiga Skönhets-Linnea Öst.
Snett mittemot så hade märket Kure en monter.
Jag har hört talas om och sett lite av detta "Ekologiska" nagellack tidigare men faktiskt aldrig provat det, så jag satte mig ned och fick en gratis lackning.

Kure är Franskt, är 4-free,85 % av ingridienserna är naturliga, såsom vete, potatis osv(???), jag personligen har aldrig varit speciellt ekointreaserad (korkat, jag vet, men så är det) men jag har vänner som anser detta vara superviktigt, så dom ska nog få ett att prova.

Jag valde två underbara färger, en mjuk gul o en militärgrön, och dom var jättefina, verkligen. Men tyvärr gjordes inte minsta instats till manikyr innan, inte ens en form fixades, vilket förtar det goda intrycket av lacket.
Totalt sett var själva lacket helt okej, underbara färger, men de måste utveckla sin monterservice...Rihannas inlägg

Och här berättar Rihanna att hon använder Gelpolish!
Märket är Artistic...färgen är från deras underbara vårkollektion som kommer till Sverige nästa vecka.

Påsk potpuriSvårt att välja?
Då gör du inte det, utan målar naglarna i olika färger..

På plåtning igår..Underbara naglar gjorde jag igår omgiven av underbara kreationer och accessoarer, uppbackad av underbart kompetenta människor...

Rosa och orangeJust nu vill jag öva mer på färg-fading. Man använder makeup svampar för att liksom "dutta" ihop färgerna och målet är att få till en regnbågsöverlappning.
Här går färgerna från långsidorna och ihop på mitten, men uppifrån och ner är lika fint.
Prova!
Visar 386-390 av 1 005 träffar.
Antal per sida
Sida av 201