Visa webbinnehåll

Blogg

Blogg »

Listad nr 7!

PINCETTEN- denna lilla ovärdeliga tingest, som har hjälp till så mycket, i så herrans många situationer..det finns en uppsjö av helt värdelösa sådana.

Tex såna som aldrig får nåt grepp, så man ger upp efter en kvart av ryckande i luften. Eller de som "klipper" strået, så resultatet istället blir nåt typ av stubb, helt omöjligt att få tag i, så man är helt enkelt tvungen att växa ut de små stråna i några dagar innan man kan ge sig på dom igen. Eller de som nyper huden...

Jag trodde en gång att jag hittat den ultimata pincetten, ni kanske kommer ihåg den som var konstruerad med en liten lampa mellan "plockpinnarna" så att man såg så in i h-vtes bra att man trodde man kommit till himlen- VILKEN IDE! - VILKEN KREATIVITET!

Dock visade sig denna både vara en "nypare" och en "klippare" så den lades raskt in i "sjukvårdslådan" för att användas till hårdare föremål istället såsom stickor och liknande.

Den bästa jag hittat och fortfarande använder, hittade jag för 15 år sen på en firma som jag tror nu är nedlagd, "REVITA", de sålde alla möjliga hud och nagelverktyg och bla då den här.

 Jag vårdar den ömt och helst får ingen annan använda den utan den är endast avsedd för mina kolsvarta strån, det är ju så, att om man har grova och täta bryn behöver man ju förvisso inte färga eller måla dem alls, men plocka dom måste man- VARJE morgon...tillsammans med en förstoringsspegel...annars blir man prickig..


Kommentera inlägget Kommentera inlägget

Länkar - Övrigt