Visa webbinnehåll

Blogg

Paus

Jag måste tyvärr ta en paus från bloggandet en tid framöver. Hoppas att ni läsare förstår.

Allt gott!
Kram E

STEG FÖR STEG 5-FLÄTA

Jag tycker alltid att jag kommer av mig när jag flätar 5-flätor. Alltså sådana man använder 5 slingor till.

Den här videon visar hur man lätt gör den. Hemligheten verkar vara att hela tiden påminna sig om vart varje slinga ska. Det låter korkat, men det funkar faktiskt!!!

Kram E

Nyhet från Amika!

 Amika har ommit med en nyhet med stort N!

Det är en fön, med revolutionerande egenskaper. Om det funkar eller inte kan jag inte svara på eftersom jag inte testat fönen. Men det ska jag försöka göra så fort som möjligt.

Så här beskriver Amika fönens egenskaper:

Steg 1:

Öppen kutikula med positiv ionic (+)

Fönens positiva joner öppnar fjällskiktet på samma sätt som hudens porer öppnas av ånga. Detta gör det möjligt för oljor och andra vårdande produkter att tränga djupare in i hårstrået är  kutikulan är öppen.

Steg 2:

Stängd kutikula med negativ ionic (-)

De negativa jonerna slutar fjällskiktet och fukten bevaras inuti hårstrået. Detta resulterar i ett jämt och glansigt hår med reducerad statisk laddning.

Funkar detta, kommer alla andra fönar åka på tippen, det vill jag lova... ;)
 
Kram E

Min vecka med sjuk flicka...Äntligen börjar min lilla flicka krya på sig. Det märktes speciellt igår, då hon fick för sig att hon ville sy lite. Så iväg till tygaffären och köpa tyg.
Ingen frisering för mig på flera dagar så det kliade lite i fingrarna, och det är ju trots allt formgivning i att sy också. Så det var riktigt kul!
Dessutom fick ju användning av min vintage maskin!

Inte varit i närheten av jobbet idag...Närmas jag kom till jobbet idag, var sjukhus salongen på sjukhuset idag. Nu har min yngsta dotter fått sina halsmandlar bortopererade. Fy vad hjälplös man känner sig i sådana här situationer, och det här var ju bara ren rutin för personalen.
Jag är fylld av ödmjuk beundran till all vårdpersonal, som är så fantastiska och fina.

Hoppas på en bättre morgondag nu när det är fashion week och allt... ;))
Visar 1-5 av 327 träffar.
Antal per sida
Sida av 66